Müge Anlı Bir Cinayeti Daha Çözdü! Güldane Biçer’i Öldürdüğünü Canlı yayında İtiraf Etti

Canlı Yayınada Osman Biçer  Eşi Güldane Biçer’i Öldürdüğünü İtiraf Etti

CİNAYETİ İTİRAF ETTİ

Müge Anlı’nın zor soruları karşısında çelişkili ifadeler veren Osman Biçer Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı Canlı yayınında cinayeti  itiraf etti.Müge Anlı 10 yıldır kayıp olan Güldane Biçer olayını da aydınlattı.

GÜLDANE BİÇER OLAYINDA NELER OLMUŞTU

17 Eylül 2011 gününden beri kayıp olan Güldane Biçer’in yakınları Müge Anlı’ya başvurarak bulunmasını istemişti. Bir süredir devam eden programda Biçer’in eşi Osman Biçer’in çelişkili ifadeleri dikkat çekmişti.

Müge Anlı’nın 10 yıldır kayıp olan güldane biçer ile ilgili sorularına çelişkili cevaplar vermesi üzerine Güldane Biçerin oğluna annenizin hayatta olduğuna inanmıyorum.Ancak umarım annenizin katili babanız çıkmasın sözleri dikkat çekmişti.Müge anlı bir olayı daha sonuçlandırdı acı da olsa gerçekleri ortaya çıkardı.

HERŞEYİ İTİRAF ETTİ VE KEMİKLERİ BULUNDU

Çelişkili ifadelerin ardından Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı Osman Biçer hakkında soruşturma başlattı. İfadesi alınan Biçer, eşini kendisinin öldürdüğünü itiraf etti.

10 yıldır kayıp olan Güldane Biçer’in eşi Osman Biçer eşini öldürüp gömdüğünü itiraf etti. Şüphelinin cesedi gömdüğünü söylediği yerde inceleme yapan ekipler kemik parçaları ve kadın kıyafetleri buldu. Osman Biçer gözaltına alındı.

 OSMAN BİÇER GÖZALTINA ALINDI

Kemik parçaları ve kıyafetler Adli Tıp Kurumu’na götürülürken, Osman Biçer’de gözaltına alındı. Şüphelinin emniyetteki işlemleri devam ediyor.Emniyet işlemleri devam ederken katil baba Osman biçer oğlum beni affet sesleriyle adliyeye sevk edildi.

ADALET YERİNİ BULDU

Avukat rahmi bey Uzman doktor Şevki bey Güldane Biçerin yakınlarına ölü bir insanın haklarını arayamayacağına göre bu insanın hakkını sonuna kadar arayacaksınız.Adalet geçte olsa mutlaka Allahın izniyle tecelli ediyor.Sizlere teşekkür ediyorum.Güldane Biçerin hakkını sonuna kadar savunacağınıza inanıyorum.Olan geride kalanlara oldu.Gözü yaşlı oğluna ve iki çocuğa oldu.Biri kara toprağa diğeri cezaevine gönderildi.Yazık gerçekten üzülenler anneler kardeşleri ve yakınları oldu. Allah sizlere sabırlar versin.Müge Anlı’ya gelen ev sahibinden bir mesaj Güldanenin bir erkek telefonundan konuştuğu mesajı olayı aydınlattı.Şevki hoca bu mesaj o adamdan yardım çığlığıydı başka bir anlamı olamz dedi.Ölünün arkasında konuşulmaz sözüne katılmıyorum diyen Müge Anlı ben buna katılmıyorum.Bu söze bu programda inanmıyorum diyorum çünkü ölmüş gittmiş herşeyi söyle gitsin olmaz böyle bir şey diye söyledi

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et