Müge Anlı Arif Verimli Hakkında Tek Kelime Bile Etmedi!

Müge Anlı, Arif Verimli’nin programdan ayrılması ile ilgili hiçbir açıklama yapmadı. Bu durum seyircilerden de tepki görürken, Müge Anlı ile Tatlı Sert programı sanki Arif Verimli hiç programda olmamış gibi devam etti. Müge Anlı Arif Verimli’nin gidişi ile ilgili bir şey söylemedi.

Müge Anlı, Arif Verimli, Müge Anlı ile Tatlı Sert, Müge Anlı Arif Verimli'nin Ayrılışı Hakkında Yorum Yapmadı
Müge Anlı, Arif Verimli, Müge Anlı ile Tatlı Sert, Müge Anlı Arif Verimli’nin Ayrılışı Hakkında Yorum Yapmadı

Prof. Dr. Arif Verimli, 12 Şubat 2021’de Müge Anlı ile Tatlı Sert programından ayrılma kararı alarak bunu sosyal medyadan duyurmuştu. 13 yıl boyunca programa uzman olarak destek veren ve programa gelenlere psikolojik destek vermekten çekinmeyen Arif Verimli hakkında ise Müge Anlı hiçbir açıklama yapmadı. Prof. Dr. Mehmet Şevki Sözen ile aralarında bir gerilim ve dargınlık olduğunu söyleyen Arif Verimli, bu ayrılık kararının arkasında yılların birikimi yatıyor demişti. Peki Neden Müge Anlı Arif Verimli’nin programdan ayrılması konusunda hiçbir şey söylemedi bilinmiyor. Seyirciler ise belki Arif Verimli ile son bir program yapıp hem dargınlıklar giderilebilir hemde Arif Hoca, hoş bir şekilde uğurlanırdı diye düşünüyor. Müge Anlı’nın Arif Verimli hiç programda olmamış gibi davranması daeleştirildi.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et