Müge Anlı’da Aleyna Çakır ve Gülay Uygun Dosyasını Kapatıldı mı?

Araştırmacı Gazeteci Müge Anlı, şüpheli şekillerde ölen Aleyna Çakır ve Gülay Uygun’un konusunu işlemeyi bir süreliğine bıraktı. Bu durum bazı yorumcular ve sosyal medya kullanıcıları tarafından “Müge Anlı Aleyna Çakır ve Gülay Uygun Dosyasını Kapattı” şeklinde yorumlandı. Müge Anlı “insanlara acısını yaşama fırsatı verelim” dedi. Rahmi Özkan’da programın tarafsızlığını vurgulayarak yargıya yardımcı olduklarını beyan etti.

Aleyna Çakır, Müge Anlı, Gülay Uygun

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında günlerce Aleyna Çakır’ın şüpheli ölümü işlendi. Geçtiğimiz hafta sonu ise Aleyna Çakır‘ın şüpheli ölümünden sorumlu tutulan Ümitcan Uygun‘un annesi Gülay Uygun şüpheli bir biçimde öldü. Gülay Uygun’un ölümüne ilişkin şüpheli noktalar işlenerek iki konuya da bir süreliğine ara verildi.

“Yanlışa Doğru İle Cevap Vermek Önemlidir”

Müge Anlı’da Aleyna Çakır dosyası kapatıldı mı merak ediliyor. Bugün yayında Aleyna Çakır ve Gülay Uygun’un şüpheli ölümü işlenmezken geçtiğimiz gün Müge Anlı açıklama yapmıştı. Müge Anlı, kendisini destekleyenlere teşekkür etti ve iyi varsınız dedi. ATV Ankara haber merkezine de teşekkürlerini sunan Müge Anlı, “şu an olay çok taze, siz diyeceksiniz ki Müge Hanım ben acımı yaşayabildim mi? Haklısınız ama yanlışa doğru ile cevap vermekte önemlidir. Yine söylüyorum biz daha bir bu kadar tanık bulamayız, bir bu kadar daha olayı bir araya getiremeyiz. Ben adaletin yerine getireceğine inanıyorum.” dedi. Ayrıca gelecek adli tıp raporu beklenildiği açıklandı.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et