Müge Anlı Aleyna Çakır Dosyasında Sona Gelindiğini Açıkladı!

Uzun aylar boyunca kamuoyunda tepki çeken Aleyna Çakır olayı olarak bilinen Sema Esen’in şüpheli ölümü ile ilgili Müge Anlı artık sona gelindiğini açıkladı. Müge Anlı, “Benim beklediğim adli tıp raporu geldi” dedi. Prof. Dr. Mehmet Şevki Sözen’de Aleyna Çakır’ın tırnaklarında bulunan dokuların ne anlama geldiğini açıkladı. Geçtiğimiz gün DNA örneklerinin Ümitcan Uygun’la eşleştiği ortaya çıkmıştı.

Aleyna Çakır Adli Tıp Raporu
Aleyna Çakır Adli Tıp Raporu

Müge Anlı, Aleyna Çakır’ın şüpheli ölümü ile ilgili en son çıkan adli tıp raporu hakkında konuştu. Aleyna Çakır olayında davanın sonuna gelindiğini söyledi. Müge Anlı, “Benim beklediğim adli tıp raporu geldi” diyerek büyük bir mücadeleydi bu mücadelenin sonucu geldi dedi. Geçtiğimiz gün raporda doku ve sperm örneğinin Ümitcan Uygun’un DNA’sı ile uyumlu olduğu belirlenmişti.

Mehmet Şevki Sözen Tırnakta Çıkan Dokuların Nasıl Oluşabileceğini Anlattı!

Prof. Dr. Mehmet Şevki Sözen, Aleyna Çakır’ın tırnaklarında bulunan dokuların derin tırnaktan alınan örnekler olduğunu ve bunun bir boğuşmaya işaret ettiğini söyledi. Müge Anlı’da en son çıkan adli tıp raporu sonrasında daha sonra detaylı bir program yapılacağını açıkladı.

Aleyna Çakır’ın Avukatı Umur Yıldırım’dan Açıklama!

Aleyna Çakır’ın avukatı Umur Yıldırım, Müge Anlı’nın programına telefonla bağlanarak açıklamalarda bulundu. Aleyna Çakır’ın tüm tırnaklarında doku örnekleri çıktığını söyleyen Yıldırım, ayrıca anal ve vajinal sperm örneklerininde Ümitcan Uygun’a ait olduğunu vurguladı. Umur Yıldırım, olayın Ümitcan Uygun’un anlattığı gibi olmadığını ve eşleşen doku örneklerinin sonucunda davanın büyük bir aşama kat ettiğini söyledi.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et