Müge Anlı Ağzının Payını Verdi!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının başarılı sunucusu Müge Anlı, Sinop’ta yaşanan yangın olayı ile ilgili programını yaparken, kadınlar bağıran ve “cır cır” etme diyerek hakaret eden Şaban Özcan’ı azarladı. Müge Anlı, Şaban Özcan’a “Adam gibi konuşacaksın” dedi.

Müge Anlı Ağzının Payını Verdi
Müge Anlı Ağzının Payını Verdi

Sinop’ta 14 ay önce çıkan yangında 3 kişi ortadan kaybolmuştu. Olay ile ilgili araştırma yapan Müge Anlı ve ekibi her dakika yeni bilgilere ulaşırken, olay ile ilgili şüphelilerden Şaban Özcan’ın sürekli kadınlara karşı bağırması ve kaba konuşmasına Müge Anlı tepki gösterdi. Şaban Özcan gergin ve şüpheli ifadeleri nedeniyle dikkat çekerken, yakınlarını arayan kadınlara “Cır Cır Etme” diyerek bağırdı. Bunun üzerine Müge Anlı, “benim kulaklarım gayet iyi duyuyor Allah’a şükürler olsun, bir kere bir sakin sakin konuşalım bu bir, ikincisi ben sizin o köyde hör hör dövüştüğünüz adamlara benzemem. Sakin olacaksın adam gibi konuşacaksın” dedi.

İşte O Anlar…

Sinop’ta ki Yangın Olayı

Sinop’ta Türkeli ilçesine bağlı Yazılı köyünde bir evde 22 Nisan 2019’da yangın çıktı. Yangın sırasında evde bulunduğu düşünülen Nurten Özkaya ile 4 yaşında ki oğlu Ramazan Özkaya ve 105 yaşında ki Hanife Özcan ile ilgili ise yangın sonrasında yapılan araştırmada ne bir cesede nede bir kemik izine rastlandı. Yaklaşık 14 aydır ortadan esrarengiz bir yangınla kaybolan 3 kişi ile ilgili ise hiç bir haber yok. Olay ile ilgili Erdal Özkaya ve Şaban Özcan ise şüpheliler arasında yer alıyor.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et