Müge Anlı Ağladı! Ağlayarak Osman Büyükşen’e Sarıldı!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Müge Anlı göz yaşlarını tutamayarak ağladı. Anlı, anne ve babasının katilini arayan Osman Büyükşen’e sarıldı. Osman Büyükşen’i canlı yayında sakinleştirmeye çalışan Müge Anlı, Osman Büyükşen’e sarılarak hepimiz seni seviyoruz dedi.

Müge Anlı Canlı Yayında Ağladı, Büyükşen çifti cinayeti
Müge Anlı Canlı Yayında Ağladı, Büyükşen çifti cinayeti

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında 3 Eylül 2018’de evlerinde katledilen Büyükşen çiftinin cinayeti işleniyor. 3 yıl önce evlerinde katledilen Necla ve Metin Büyükşen çiftinin katilleri aranıyor. Fakat çiftin oğlu Osman Büyükşen ise aradan geçen 3 yıl boyunca katillerin yakalanmamasına isyan ederken özel bir ekip kurulmasını istedi. Öte yandan olayın görgü tanıklarından kız kardeşi Büşra Büyükşen’in sessizliğini bozmaması dikkat çekiyor. Ayrıca olayın en büyük şüphelilerinden ve üzerinde SWAP izleri bulunan Uğur Büyükşen ve Betül Büyükşen ise serbest kaldı.

Müge Anlı Ağlayarak Teselli Etmeye Çalıştı!

Anne ve Babasının katillerini arayan Osman Büyükşen, canlı yayında özel bir ekip kurulmasını isteyerek isyan etti. Ayrıca Kız kardeşi Büşra Büyükşen’in soğuk kanlılığı ise dikkat çekti. Daha sonra Müge Anlı, göz yaşlarını tutamayarak Osman Büyükşen’e sarıldı. Ağlayarak Müge Anlı, Osman Büyükşen’e “hepimiz Seni Seviyoruz” dedi.

Müge Anlı Canlı Yayında Osman Büyükşen'e Sarılıp Ağladı
Müge Anlı Canlı Yayında Osman Büyükşen’e Sarılıp Ağladı

Necla Büyükşen ve Metin Büyükşen Çifti Cinayeti

Metin Büyükşen ve Necla Büyükşen Konya’nın Karatay ilçesine bağlı İsmil Mahallesi’ndeki evlerinde kar maskeli bir saldırgan tarafından pompalı tüfekle öldürülmüşlerdi. Tek görgü şahidi ise kızları Büşra Büyükşen. Ayrıca ölen çiftin oğlu Uğur Büyükşen ve gelini Betül ile “Mehir Anlaşmazlığı” yaşadığı ortaya çıkmıştı.

Necla ve Metin Büyükşen
Necla ve Metin Büyükşen

3 Eylül 2018’de Konya Karatay’da Necla ve Metin Büyükşen çifti evlerinde silahla öldürüldüler. Olay sırasında evde olan çiftin kızları Büşra Büyükşen ise kaçarak kurtuldu. Fakat Büşra Büyükşen’in olay ile ilgili gizlediği birçok detay olduğu düşünülmekte. Öte yandan çiftin oğulları Uğur Büyükşen ve gelinleri Betül Büyükşen cinayetlerin baş şüphelileri.

necla ve metin büyükşen cinayeti uğur büyükşen betül büyükşen
necla ve metin büyükşen cinayeti, osman büyükşen, uğur büyükşen, betül büyükşen

Büyükşen Çifti Nasıl Öldürüldü?

3 Eylül 2018 günü evde sadece anne ve babası ile birlikteydi. .Oğulları Uğur Büyükşen ise eşi Betül Büyükşen ile birlikte kayın pederinin evine yemeğe gittikleri için evde değillerdi. 3 Eylül 2018’de akşam saat 21:00-22:00 arası evin kapısı açılarak içeriye kar maskeli biri girdi. İlk olarak kar maskeli saldırgan pompalı tüfek ile önce baba Metin Büyükşen’e ateş etti. Daha sonra ise Necla Büyükşen’e ateş ederek öldürdü.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et