Müge Anlı Adalet Bakanına Seslendi!

Müge Anlı, Aleyna Çakır’ın şiddet görmesi ve şüpheli ölümü ile ilgili hala Adalet Bakanı Abdülhamit Gül’e seslendi. Müge Anlı, Adalet Bakanından Aleyna Çakır’ın dosyalarının birleştirilmesini istedi.

Abdülhamit Gül, Müge Anlı
Abdülhamit Gül, Müge Anlı

Müge Anlı, Aleyna Çakır’ın şüpheli ölümü ile ilgili ve daha öncesinde Ümitcan Uygun tarafından fuhuşa sürüklenmesini 1 haftadır programda işliyor. Müge Anlı, Ümitcan Uygun’un tutuklanmamasının nedenini suçların ayrı ayrı dosyalarda bulunması yüzünden olduğunu söyledi. Müge Anlı, Adalet Bakanına seslenerek “biz bu dosyaların birleştirilmesini istiyoruz. Bu hukuki bir talep” dedi. Müge Anlı ayrıca Aleyna Çakır’ın tırnaklarından çıkan erkek DNA’sı kimin diye de sordu.

Müge Anlı, “Çok Sayıda Tanık Var”

Müge Anlı, Aleyna Çakır’ın şiddet görmesi ve fuhuşa sürüklenmesi ile ilgili çok sayıda kişinin kendisine ve ekibine konuştuğunu söyledi. Müge Anlı, bu insanlarda ifade verebilir. Bana ulaşılsın bu insanlar ifadelerini gizli tanık olarak versin dedi.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et