Müge Anlı 20 Yaşındaki Gençlik Fotoğrafını Paylaştı!

Müge Anlı son zamanlarda sosyal medyada akım olan 20 yaşındaki gençlik fotoğrafını paylaştı. Anlı, fotoğrafının altına ise “Her zaman mutluyum, çünkü enerjimi çalacak insanlara hayatımda yer vermiyorum…” notunu düştü.

Müge Anlı, #20liyaşchallenge, Müge Anlı Gençliği

Sosyal medyada yeni bir akım başladı. İnsanlar Instagram, Facebook ve Twitter gibi sosyal medya mecralarında , #20liyaşchallenge yada 20liyaschallenge etiketi altında fotoğrafını paylaşmaya başladı. Sosyal medya hesabından Müge Anlı’da bu akıma katıldı. Müge Anlı, Instagram üzerinden 20 yaşında çekilmiş bir gençlik fotoğrafını paylaştı.

Bu fotoğrafın altına birde not düşen Müge Anlı, bu notta gençlere seslenmeyi de ihmal etmedi. Müge Anlı fotoğrafının altına “Her zaman mutluyum, çünkü enerjimi çalacak insanlara hayatımda yer vermiyorum… Gençler özellikle sizlere de bunu tavsiye ediyorum.” yazdı.

Binlerce Beğeni Aldı!

20 yaşında olduğu fotoğrafını paylaşan Müge Anlı dakikalar içerisinde binlerce beğeni aldı. Hayranları tarafından beğeni yağmuruna tutulan fotoğrafında ise güzelliği ile büyüledi.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et