Müge Anlı 14 Yıllık Program Tecrübesini Açıkladı!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının sunucusu Müge Anlı, 14 yıldır sunduğu programda evinden kaçan kızların neden kaçtığını yorumladı. 14 yıl boyunca evden kaçan kızların okula gitmediğini söyledi.

Müge Anlı 14 Yıllık Tecrübesini Aktardı
Müge Anlı 14 Yıllık Tecrübesini Aktardı

Müge Anlı, 14 yıldır Müge Anlı ile Tatlı Sert programını sunuyor. 14 yıldır aynı şeylerle karşılaştığını söyledi. Evden kaçan kızların hep okumayan çocuklar olduğunu söyleyen Müge Anlı, sorunun eğitim almamakta olduğunu söyledi. Ailelerin okumak istemedi diye okula gitmemelerine izin vermelerini eleştirerek, okula gitmek istemek istemese de gidecek göndereceksiniz dedi. Evden kaçan kızların ortak noktasının eğitim almaması olduğunu göstererek, sorunun eğitimle çözüleceğini söyledi.

Nereye Kaçıyorlar? Sonra Olanları Siz Biliyorsunuz…

Ekranların sevilen sunucusu Müge Anlı, evden kaçan kızların sonunun kötü olduğunu ve doğurdukları çocukların yurtlara verildiğini söyledi. Müge Anlı, aileninde okuması gerektiğini ve kaçan çocukların başına söylemeye bile çekindiğini şeylerin geldiğini söyledi. Prof. Dr. Arif Verimli’de kaçıranların da aynı şekilde eğitimsiz ve cahil olduğunu belirtti. Arşf Verimli’nin sözlerine destek veren Müge Anlı okuma-yazma seferberliğine gitme önerisinde bulundu.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et