Miray Daner Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında?

Miray Daner ismi sosyal medyada sıkça konuşulmaya başlandı. Daha önce “Vatanım Sensin” adlı dizi ile adını duyuran ayrıca ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli’nin de kuzeni olan Miray Daner Kimdir?, Kaç Yaşında?, Nereli?, Boyu Kaç? Kilosu Kaç?, Burcu Ne?, Eğitim hayatı ve biyografisini sizler için hazırladık.

Miray Daner, Miray Daner Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli, Boyu Kaç, Sevgilisi Kim, Kaç Kilo, Hayatı ve Biyografisi
Miray Daner, Miray Daner Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli, Boyu Kaç, Sevgilisi Kim, Kaç Kilo, Hayatı ve Biyografisi

Miray Daner Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında? Hayatı ve Biyografisi

Miray Daner, müzisyen ve oyuncudur. 15 Ocak 1999 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. 22 yaşında ki güzel oyuncu son olarak BluTV adlı platformda yayınlanan Saygı 2 dizisinde rol almıştır. Lise öğrenimini Güzel Sanatlar lisesinde Müzik eğitimi alarak tamamlayan müzisyen ve oyuncu Miray Daner, çocukluk yıllarından itibaren birçok reklam ve dizide rol aldı.

Miray Daner Kimdir, Saygı 2, BluTV
Miray Daner Kimdir, Saygı 2, BluTV

İlk olarak 8 yaşında “Zil Çalınca” adlı dizide rol alan Miray Daner, daha sonra “Bez Bebek” isimli dizide rol aldı. Yetenekli oyuncu ayrıca “Medcezir”, “Vatanım Sensin” ve “Saygı” adlı dizilerde boy gösterdi. 2020 yılında yayınlanan “Saygı” adlı dizisinin devamı “Saygı 2” dizisinde de rol aldı. “Saygı 2” adlı dizi BluTV’de yayınlanıyor. Ek olarak çocukluk yıllarından itibaren setlerde olan Miray Daner, giyim, yiyecek, otomobil ve saç bakım ürünleri reklamlarında birçok markanın yüzü haline gelmiştir.

Miray Daner Annesi ve Babası Kim? Kaç Kilo? Boyu Kaç? Burcu Ne? Üniversite Eğitimi Var Mı?

Miray Daner, Figen Dilgin’in kızıdır. Ünlü Türk sinema oyuncusu İlhan Daner ise Miray Daner’in dedesinin kardeşidir. Miray Daner’in kız kardeşi, İpek Nur Daner’dir. Ayrıca Miray Daner, Aras Bulut İynemli ile kuzendir. Miray Daner, 166 cm boyunda ve 55 kilodur. 15 Ocak 1999 yılında doğan Miray Daner, Oğlak burcudur. Henüz üniversite eğitimi almayan güzel oyuncu bir haberde Psikoloji bölümünü okumak istediğini beyan etmiştir.

Miray Daner’in Sevgilisi Kim? İş Ortağı Boran Kuzum Kim?

Miray Daner
Miray Daner, Miray Daner’in Sevgilisi Kim?

Miray Daner’in internet sayfaları üzerinde iş ortalığı olarak görünen Boran Kuzum’la aşk yaşamaya başladıkları daha önce konuşulsa da doğrulanmamıştır. Fakat Miray Daner daha önce Kubilay Aka ile 3 yıllık bir ilişki yaşamıştır.

Merak Edenler İçin Miray Daner ve Boran Kuzum’un Instagram Hesapları

Miray Daner Instagram Hesabı; https://www.instagram.com/miraydaner/

Boran Kuzum Instagram Hesabı: https://www.instagram.com/borankuzum/

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et