Miraç Çiçek Bulundu Mu?

Diyarbakır’ın Dicle ilçesine bağlı Kelekçi köyünde 3 yaşında ki Miraç Çiçek, 31 Temmuz 2020’de ortadan kayboldu. Aradan geçen 33 gün boyunca küçük çocuk her yerde aranırken çocuğa dair herhangi bir ize rastlanılmadı. Miraç Çiçek’in Baba Remzi Çiçek’in define ile ilgili aralarında anlaşmazlık olduğu düşünülen kişiler tarafından kaçırıldığı düşünülüyor. Peki Define Anlaşmazlığı Nedeniyle Mi Kaçırıldı? Miraç Çiçek’e Ne Oldu? Miraç Çiçek Bulundu Mu?

Miraç Çiçek Bulundu mu, Miraç Çiçek Kaybı, Mraç Çiçek
Miraç Çiçek Bulundu mu, Miraç Çiçek Kaybı, Mraç Çiçek

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında ele alınan 3 yaşında ki Miraç Çiçek kaybı ile ilgili araştırma sürüyor. Kurban bayramının ilk günü Miraç Çiçek Diyabakır‘ın Dicle ilçesine bağlı Kelekçi köyünde bahçede oynarken ortadan bir anda kayboldu. Baba Remzi Çiçek ve anne Firdevs Çiçek çocuklarını aramak için Müge Anlı’ya başvurdu. Miraç Çiçek kaybı ile ilgili ise ortaya şok bir “define anlaşmazlığı” iddiası atıldı. Miraç Çiçek‘in, babası Remzi Çiçek’in aralarında “define anlaşmazlığı” bulunduğu kişiler tarafından kaçırılmış olabileceği düşünüldü.

Miraç Çiçek Define Anlaşmazlığı Nedeniyle Mi Kaçırıldı? Miraç Çiçek’e Ne Oldu? Miraç Çiçek Bulundu Mu? Son Durum…

3 Çocuk sahibi Çiçek ailesi çocuklarını 33 gündür ararken, ortaya baba Remzi Çiçek ile ilgili define anlaşmazlığı iddiası ortaya çıktı. Remzi Çiçek’in tarlada üzerinden “tavuk ve civciv” figürü bulunan bir taş bulduğunu ve bu taşında defineye işaret olduğu iddia edildi. Baba Remzi Çiçek, çok yakın arkadaşlığı olduğu söylenen Mehmet Polat’a böyle bir şey söylediğini fakat böyle bir şey olmadığını söyledi. Miraç Çiçek kaybından sonra bir kez bile görüşmeyen Remzi Çiçek ve Mehmet Polat‘ın aralarında define anlaşmazlığı olduğu söylendi. Remzi Çiçek’in altında define olan bir taş bulduğunu söylemesinin ardından köyde bu haber hızla yayıldı. Küçük çocuğun bu nedenle kaçırıldığı iddia edildi.

Miraç Çiçek Bulundu Mu? Miraç Çiçek Son Dakika Gelişmeleri…

İnsanlar Miraç Çiçek ile ilgili son gelişmeleri ve son dakika haberlerini ararken, küçük çocuktan hala bir haber yok. Polis ve jandarma ekipleri köyde bulunan bütün evleri ararken, herhangi bir kan izi yada vücut sıvısına rastlanılmadı. Luminol isimli sıvı ile kan izleri arayan ekipler evlerde herhangi bir ize ulaşamadı. Miraç Çiçek ile ilgili Çevrede yapılan araştırmalarda sonuç vermedi. Baba Remzi Çiçek’in altında define olan bir taş bulduğu ve tüm köyde konuşulan define anlaşmazlığı nedeniyle küçük çocuğun kaçırıldığı düşünülüyor.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et