Milli Piyango Şikayet Edildi

Milli Piyango’ya Şikayet Var Binlerce İnsan İsyan Etti

Yıllardır bilet alıyoruz bir sürü para veriyoruz fakat alınan tomar tomar biletlere geçtik büyük ikramiyeyi 3-5 Bin TL’lik bir ikramiye isabet etsin şu biletlere. Herkes şikayetçi fakat Milli Piyango hep bu iddiaları geçiştiriyor. Peki insanlar artık eskisi kadar bilet alıyor mu veya da insanlara çıkıyor da biz mi bilmiyoruz ? Eğer ailenizden veya tanıdıklarınızdan ikramiye almış olan varsa yorum yapın çünkü biz henüz bilmiyoruz. Bana Amorti bile vurmuyor.

Milli Piyango şaibe hile
Milli Piyango’da Hile Mi Var ? Milli Piyango’da Şaibe İddiaları

Şikayet Var!

Milli piyango ile ilgili çok sayıda şikayet var. sikayetvar.com sitesinde bu konuyla ilgili bir çok yorum yapılmış bunlardan bir kaçını sizlerle paylaşıyoruz. İşte o yorumlar ve Milli Piyangoda şaibe mi var ? Hile mi var iddiaları ?

1-) Milli Piyango İnsan Umudu İle Oynuyor!

404 liraya çeyrek bilet satın aldım 67 adet ve kazandığım para sadece 70 lira şaibeli olduğu kesin ve gelir kaynağı durumuna getirilmiş şans oyunları oynatan adına daha önce de de satın aldığım biletler mevcut büyük ikramiye geçtim arkadaş hiç mi 3 bin lira veya 5 bin lira ikramiye isabet etmez? Kaç yıldır sürekli aldım bilet hiç çıkmadı 3 bin veya 5 bin araştırılması gerekir artık yeter insanlar umutlarını bağlıyor şans oyunlarına ama şaibeli olduğu kesin. 1 tane büyük ikramiye varsa 250 bin veya artık kaç ise 5 bin de vardır o bilet niye çıkmıyor?

2-) Kimseye Çıkmıyor

İkramiye Çekilişleri kime çıkıyor ise Amerika da oynanan şans oyunları gibi bir fotoğraf karesi ile medya ile paylaşılsın ki akıllarda soru işareti kalmasın şaibeli olduğuna inanıyorum canlı yayın yok ve ikramiye kazanan kişi kim o bile belli değil gelir kaynağı yapmışsınız bu tür oyunları o bileti alan kişi göze alacak ve bir fotoğraf ile konu aydınlatılması gerekir yoksa almasın bilet bu tür kapalı kapılar arkasında dönen işleri devletin yetkili kurumu aydınlatsın ki insanların umudu kırılmasın 15 Temmuz olmuş burada niye olmasın büyük paralar söz konusu.

3-) Milli Piyango Haksız Kazanç Sağlıyor!

Bakırköy Nimet abla’dan Milli Piyango bileti satın aldım ve ödeme tipi kartlı ödeme olarak pos cihazından gerçekleştirdim. Kartlı ödeme olduğu için komisyon kestiler. Ayrıca seri biletlerde de % 3 komisyon aldıklarını söylediler. Hayatımda ilk defa komisyon uygulaması olduğunu Bakırköy Nimet abla da gördüm. Kendileri hakkında şikayetçi olduğumu, uygulamalarının yasal olmadığını ve milyonlarca insandan usulsüz haksız kazanç sağladıklarını belirtir gereğini arz ederim.

4-)Milli Piyango Satıcıları Parayı Almam İçin 5 TL Komisyon Aldı!

Zonguldak kazı kazan aldırdım kızıma 3 tane çekti birinde 2 TL birinde 4 TL birinde 50 TL çıktı satıcı 50 TL üzeri ücreti bana Ankara ya da Adana’dan alacağımı söyledi Milli Piyango buna nasıl izin verdi daha da almam oynamam dalgamı geçiyorlar bizle satıcı parayı almam için 5 TL komisyon aldı.

 

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et