Milli Futbolcu’ya Suikastla İlgili İlyas Yılmaz Ve Eşinin İtirafları Şok Etti!

Didem Aslan yılmaz’ın Vazgeçme programının canlı yayın konuğu Erdinin Cezaevi arkadaşı İlyas Yılmaz ve eşi Emine hanımdı.

Geçen hafta erdi sungurun itirafı sonrası gözaltına alınmıştı.İlyas Yılmazla canlı yayına çıkmayacağını söyleyerek canlı yayına katılmadı.

Didem Aslan Yılmaz İlyas Yılmaza cinayeti nasıl planladıklarını anlatmasını istedi,İlyas bey Erdi bana telefon ederek kız arkadaşıyla bize geleceğini söyledi.saat beş altı gibi hemen geldiler.Yağmur hanım etrafı gezerek buralar çok güzel akşam bir piknik yapalım dedi malzemeleri aldık.akşam piknik yapıp alkol aldık.gece sohbet ettik bana yağmur hanım adam öldüdün mü diye soru evet dedim. Bunun üzerine seninle ciddi bir konuda konuşabilirmiyiz dedi tabii dedim.Biz emre Aşığı öldüreceğiz Erdi işkence yapacak Yağmur öldürecek diye konuştular benden sakin bir yer istediler ben yayla evini söyledim Ancak yollar kar yüzünden kapalı açılması lazım açtırmak için para istedim yok dedilerEmre elimizde bir an evvel bu işi bitirmemiz gerekiyor dediler. Onları oyalamaya başladım

Ertesi gün kızımı arayarak Emre Aşığa ulaşmasını istedik.Emre aşığa kızım ulaştığında kızıma inanmamışlar eşim Emine mangal yaparken fotoğraf çekmiş onu gönderince Emre’nin avukatı Funda hanım beni aradı.Konuştuk Durumu anlattım.

Didem Aslan Yılmaz  Emine hanıma dönerek sen ne biliyorsun cinayetle ilgili bildiklerini anlatırmısın Emine hanım ben eve geldiğimde eşimin cezaevi arkadaşıymış erdi.Yağmur hanım sevgilisiymiş Yağmur hanımın açık saçık giyinmesi beni rahatsız ediyordu.Burada böyle giyinemezsin dedim dedi kodu olur.Bunun üzerine yağmur hanım çarşıya alışverişe gidelim dedi.Çarşıya gittik çarşıda Yağmur hanımı tanıdılar.ben şüphelendim.Erdiyi sordum sevgilim dedi cezaevinden kaçtığını söyledi huzursuz oldum.Evimizde üç gün kaldılar.Ben polise şikayet ettim aracın pilakasını verdim.Erdinin cezaevi firarisi olduğunu söyledim.

Didem Aslan Yılmaz Emine hanım Yağmur erdi ile bir ilişkim yok sevgili falan değiliz sizede zorla getirilmiş bu konuda ne diyorsunuz. Hayır sevgili ve karı koca hayatı vardı hatta Erdi dini nikah kıyılması için israr etti Birlikte hocaya gittik hoca bu nikahı kıyamayacağını yasak olduğunu söyledi.Dini konular üzerinde konuşuyordu ki Yağmur hanım küfretti.Hoca bizi evinden kovdu geldik.Bu arada Didem Aslan Yılmaz Yağmur hanıma seslenerek hakkınızda korkunç iddialar var.Yayına bağlanara bu iddialara cevap verebilirsiniz dedi.

Üçüncü günü kapıda öpüşmeleri dikkatimi çekti uyardım.Kaynanam bile bunların hareketinden rahatsız olduğu için aşağı kata indi.

Didem Aslan Yılmaz Yağmurla İlyas arasında geçen görüntülü konuşmayı izleterek ilyasa sordu.Beni yasaklamıştı kendisi görüntülü arayarak benim funda hanımla konuştuğumu duymuş.Funda hanımda beş milyon para iste dedi Funda hanımla konuşmamızda para falan konuşmadık Yağmur hanım bunu kaydederek bana komplu yaptılar demek için aradı sanırım

Didem Aslan Yılmaz hanım  Yağmurun Çocuklarına bakan Gül hanıma siz bu olayları biliyormusunuz diye sordu.Gül hanım ben yağmur hanımın çocuklarına bakıyordum.Boşnma olayında beni işten çıkardı Ben ülkeme gittim üç ay sonra beni telefonla arayarak gelmemi ve çocuklara bakmamı söyledi geldim.beni arabayla aldı eve geldiğimde küçük çocuklar yoktu.Yağmur hanım Emreden o çocuklarımı en kısa zamanda alacağım dedi Didem Aslan Yılmaz hanım  Canlı yayında Emre Aşığın Avukatı Funda hanıma koroma kararı çıktığını söyledi.Yağmur Aşık canlı yayına yayın sonuna kadar katılmadı.

İlyas Yılmaz’ın  eşi Emine yılmaz benim ihbarlarım ve Polise şikayetm sonucu bu olay ortaya çıktı.dedi.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et