MHP’li Belediye Başkanı MHP’li Meclis Üyesini İstifaya Zorladı

MHP’li belediye başkanından MHP’li meclis üyesine dayak

Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’ın MHP’li Meclis Üyesi Fatih Kürşat Kaplan’a şiddet uyguladığı iddia edildi. Kaplan, yaptığı açıklamada Serkan Acar’ın kendisine hakaret ederek darp uyguladığını belirtirken polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Sözcü gazetesinden Gökmen Ulu’nun haberine göre, Aliağa Belediyesi’nin MHP‘li Meclis Üyesi Fatih Kürşat Kaplan, MHP’li Belediye Başkanı Serkan Acar‘ın kendisine şiddet uyguladığını iddia etti. Dün akşam Aliağa Belediye Başkanlığı makamında Serkan Acar’la görüşmeye gittiğini belirten Kaplan, Acar’ın kendisine hakarette bulunarak darp ettiğini öne sürdü. Kaplan olayı şöyle anlattı:

İSTİFA ETMEYE ZORLADI

Belediye Başkanı Serkan Acar, aile dostumuz Serkan Tuğ aracılığıyla beni çağırarak görüşmek istediğini belirtti. Dün akşam saat 18.00 sıralarında görüşmeye gittim. Üçümüz makamında oturduk, konuşmaya başladık. “Geçen meclis toplantısına katılmadın, önceden de bana söylemedin. Bir sıkıntı mı var, neden gelmedin” dedi. Ben de sıkıntımın olmadığını, rahatsızlığım dolayısıyla katılmadığımı belirttim. Hiçbir problem olmadığını, görevimin başında olduğumu ifade ettim. Bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da ne gerekiyorsa yapacağımı söyledim.

Benim bir derdimin olduğu konusunda üsteleyince “Bir şey yok. İstersen bir de kendini sorgula” dedim. Bunun üzerine başkan benim istifamı istediğini söyledi. “Pazartesi günü gel, istifanı yaz, imzanı at, bırak” dedi. Ben de pazartesi günü haber vereceğimi söyledim. “Sen kimsin ki haber veriyorsun? Ben sana yapacaksın diyorsam yapacaksın” dedikten sonra oradakilere kağıt kalem getirmelerini söyleyerek istifamı yazıp imzalatmaya zorladı.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et