MHP Lideri Bahçeli; Erken Seçimi Gündemde Tutmaya Çalışan Gafiller Bekleyecekler

MHP Lideri Bahçeli erken seçim tartışmalarına son noktayı koydu

MHP lideri Bahçeli; ‘’Erken seçim tartışmalarını gündemde tutmaya çalışan gafiller 2023 ‘ün Haziran ayını beklemek zorunda olduklarını hatırlatıyorum’’dedi.

MHP lideri Bahçeli,partisinin TBMM Grup Toplantısın’da konuştu.

Bahçelinin açıklamalarından satır başları şöyle;

‘’Millet iradesine cephe alan siyasetçiler karşımıza geçip demokrat pozları vermesi ikiyüzlülüktür.Gündüz şapkalı gece külahlı olanların hangi kirli ilşkilere bulaştıklarını biliyoruz.Cumhur İttifakı Millet ne derse ona kulak veren önceliğini milletine veren tamamıyla milletinin ruh köküne inerek siyaset yapan milli ve demokratik bir hürriyete sahiptir.

ERKEN SEÇİMLE İLGİLİ AÇIKLAMA

Sözde demokrat özde despot olanlar ne yaptığını ve neyi amaçladıklarını görüyor,hem de onlara sandığın kaaç bucak olduğunu göstermek için gün sayıyoruz.Erken seçim tartışmalarının gündemde tutulması için sipariş yapan gafillerin 2023 yılının haziran ayını beklemek zorunda olduklarını hatırlatıyoruz.

BEDELİNİ MUHAKKAK ÖDEYECEKLER

Bölücü terör örgütü PKK’nın keşif kolu ve gözetleme kulesi HDP’yle ittifak şemsiyesi altında toplananlar bunun adına da gerçek anlamından koparılmış demokratik güç birliği diyenler düştükleri zilletin bedelini muhakkak ödeyecekler.HDP Millet önünde ve tarih önünde suçludur.

PKK’NIN UŞAĞI OLSUN DİYE Mİ OY VERDİLER

HDP’ye oy verenler PKK’nin uşağı olsun diye mi oy verdiler?PKK’nın arka bahçesi iradesini kandile bağlamıştır.Demokrasi ve insanlıkla bağdaşmayan şehit ve caninin bir görülmesi korkunçtur.HDP’yi kollamak için şerefsizler demokrasiyi kullanmaktadırlar.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et