Mesut Süre Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli? Boyu Kaç?

Mesut Süre Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli? Boyu Kaç?

Mesut Süre eski bir basketbolcu, Radyocu, Stand Up sanatçısıdır. Şu anda Youtube’da Konumuz Ne TV adlı kanalda Mesut Süre ile İlişki Testi adlı programı yapan Mesut Süre, çiftlerle düzenlediği komedi show ile adını tekrar duyurmuştur. Ek olarak “Mesut Süre ile İlişki Testi” adıyla yeni bir kanal açan Mesut Süre başarısını gün geçtikçe artırmaktadır. Mesut Süre Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli? Boyu Kaç? merak edenler için derledik…

Mesut Süre
Mesut Süre Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli?

Mesut Süre Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında? Boyu Kaç?

Mesut Süre ile İlişki Testini sunan Mesut Süre radyocu ve stand up Sanatçısıdır. 23 Mart 1981 yılında Bursa’da doğmuştur ve 42 yaşındadır. 2.01cm boyunda olan Mesut Süre, ayrıca Koç burcudur. İlk ve ortaokul eğitimini ve lise öğrenimini Bursa’da tamamlamıştır. Ayrıca Bursa Erkek Lisesi Mezunudur. Mesut Süre, Anadolu Üniversitesi, İşletme İngilizce bölümünü kazandıktan sonra, önce okul radyosunda çalışmış daha sonra Eskişehir’de çeşitli mekanlarda kendi yazdığı metinlerle gösteriler düzenlemiştir.

Mesut Süre

Sonrasında Radyo’D ‘de Hakan Gündüz ile çalışan Mesut Süre, daha sonra Karma Türk Fm’de Onur Yar ile birlikte çalışmıştır. Şu anda ise “Mesut Süre İle İlişki Testi” programını sunmaktadır. “Mesut Süre İle İlişki Testi” çiftlerin tanışma hikayelerinden kıskançlıklarına, eski sevgililerinden arkadaşlarıyla ve aileleriyle bir çift olarak kurdukları ilişkiye kadar pek çok şeyi, konu almaktadır.

Mesut Süre
Mesut Süre

Radyoculuk Kariyeri

2007 yılında Rock Fm’de “Sabah Problemi” programını sunmaya başlamıştır. Mesut Süre, ayrıca 07:00 – 10:00 saatleri arasında yayınlanan “Rabarba” programını hazırlayıp sunmaya başlamıştır. Rabarba programı sabahları 7:00-10:00 saatleri arasında Rock FM’de sunulmaktadır.

Mesut Süre Youtube
Mesut Süre Youtube

İstanbul’da çeşitli mekanlarda stand-up gösterileri yapan Süre, aynı zaman da Cuma akşamları 21:45’te, Bloomberg HT’de yayınlanan “Stand Up Comedy” programında da yer almıştır. Daha sonra Süre, İlker Gümüşoluk ve Mustafa Kemal Ayça ile “Piyasadan Büyük Alacağımız Var” kitabını 24 Kasım 2012 tarihinde Destek Yayın evinden yayınlanmıştır. Son olarak yaklaşık 1 yıldır radyo programını akşamları yapmaktadır.

Mesut Süre - Mesut Süre İle İlişki Testi
Mesut Süre – Mesut Süre İle İlişki Testi

Şu anda ise Youtube’da Konumuz Ne TV adlı kanalda Mesut Süre ile İlişki Testi adlı programı sunmaktadır ve bu gösterileri tiyatro sahnelerinde gerçekleştirmektedir. Ayrıca canlı olarak izlemek isteyenler için gösterilerin biletleri Biletix’te satışa sunulmaktadır.

Ödülleri

  • Aydın Üniversitesi İletişim 6. Geleneksel İletişim Ödülleri – En iyi radyo programı (2011)
  • Vefa Lisesi 6. Kemal Sunal Kültür ve Sanat Ödülleri – En iyi radyo programcısı (2011)
  • Çemberlitaş Anadolu Lisesi – En iyi radyo programcısı (2012)
  • 22. İTU EMOS Basari Ödülü (2015)
Mesut Süre Kimdir
Mesut Süre Kimdir

Oynadığı Filmler – Filmografisi

Mesut Süre
Mesut Süre
  • 2015 – Piyasadan Büyük Alacağımız Var
  • Yapışık Kardeşler
  • Bizans Oyunları
  • Organize İşler Sazan Sarmalı

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et