Meryem ve Melike Tahnal’ı Tuncer Ustael Mi Öldürdü ?

Müge Anlı’da Anne, Anane ve Damat Katil Mi? Tuncer Ustael Şırınga Sapığı Mı?

Müge Anlı ile Tatlı Sert Programında şok verici olaylar yaşanıyor. Baş Şüpheliler ise Havva Palu, Tuncer Ustael ve eşi Emine Ustael.  Kendi çocuğu ve yeğeni kaybolan Tuncer Ustael ve  eşi Emine Ustael yıllar boyu insanları dolandırdığı ve şırınga ile cin çıkardıkları bahanesiyle melike ve meryem tahnal’ın katili olduklarından şüpheleniliyor. İş makinaları ile Kocaeli ilinde aramalar yapılıyor ve şırınga ile tacizde bulunduğu neredeyse kesin olan Tuncer Ustael’in panik tavırları dikkat çekiyor.

Tuncer Ustael - Emine Ustael Meryem Melike Tahnal
Tuncer Ustael – Emine Ustael – Müge Anlı

Yeğeni ve Baldızı Kayıp Tecavüz İddiaları Tuncer Ustael’in Üstünde…

Ortada Tuncer Ustael’in kayıp olan baldızı ve yeğeni var. Cinayete kurban gittikleri düşünülen anne ve kızın cesetleri kocaelinde aranıyor. Müge Anlı programında sert bir şekilde karşı çıktığı ve eleştirdiği durum sonrasında çok sayıda kişi bağlanarak Tuncer adlı şahısın hocalık bahanesiyle çocukları, erkekleri ve kız çocuklarını istismar ettiği düşünülüyor.

Havva Palu ve Palu Ailesi
Havva Palu ve Palu Ailesi

 

Tuncer Ustael, Eşi Emine Ustael, Havva Palu  Çocuk İstismarında Baş Şüpheliler

Anne Melike Tahnal’ın 10 yıldır, kızı Melike’nin de 9 yıldır izine rastlanılmayan olayla ilgili alınan bilgi ve iddialara göre, Kocaeli’de yaşayan Meryem Tahnal, Ahmet Tanhal ile evlenerek İstanbul’a yerleşti. İstanbul’da kocası tarafından fuhuşa sürüklendiği gerekçesiyle tekrar baba ocağına dönmek isteyen Meryem Tanhal’ı almaya gelen eşi, kayınpederi Harun Palu tarafından vurularak öldürüldü. Baba Harun Palu cezaevine girerken; Meryem Tahnal ise kocasının evine döndü. Kocasının yanında fuhuş ve organ mafyasına bulaşan Meryem Tahnal, bir süre sonra yeniden annesinin yanına geldi.

Evleri Vardı Fakat Araçta Kalıyorlardı

Körfez Tütünçiftlik’te hurda bir aracın içerisinde 2 ay boyunca toplamda 10 kişiyle birlikte yaşayan Meryem Tanhal, bir gece tuvalet ihtiyacını gidermek için arabadan çıktı ve bir daha kendisinden haber alınamadı. Aile kızları için kayıp başvurusunda bulunurken, yaklaşık 1 yıl sonra da Melike Tahnal’ın o dönem 6 yaşında olan kızı Melike de kayıplara karıştı. Müge Anlı’dan yardım istediler Aradan geçen 11 yılın ardından ATV’de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan Meryem Tanhal’ın annesi Havva Palu ve kardeşi İsa Palu, kayıp aile fertlerinin bulunması için Müge Anlı’dan yardım isterken, Meryem’i öldürdüğü Melike’yi gömdüğü iddia edilen damat Tuncer Ustael de canlı yayına katıldı. “Gerçek katil annesi!” Canlı yayında şok açıklamalarda bulunan damat Tuncer Ustael, kendisinin katil olduğunu iddia eden Havva Palu’nun bir katil olduğunu söyledi. 2011 yılında verdiği ifadeleri yalanlayan Havva Palu, “Ben ifademde bunları neden söyledim bilemiyorum, hatırlamıyorum, tehditler alıyorduk, polis bizi sıkıştırdı” dedi.

 

Emine Ustael ve Eşi Tuncer Ustael Müge Anlı İle Tatlı Sert Programında
Emine Ustael ve Eşi Tuncer Ustael Müge Anlı İle Tatlı Sert Programında

Palu Ailesi Nasıl Bir Aile ? Ustael Ailesi Ne İş Yapıyor ?

İsa Palu verdiği ifadeye göre, yatsı namazına gittiğini geldiğinde ise ablasının arabada olmadığını söyleyerek, verdiği ifadeyi yalanladı ve ablasının olayında bilgisi olmadığını öne sürdü. Anlatılan olayı canlı yayında değerlendiren Sunucu Müge Anlı ise ailenin aslında konudan haberdar olduğunu söylemesi üzerine Tuncer Ustael de kızlarının gömüldüğü yeri polis ekiplerine tarif edebileceğini iddia etti.

Emine ve Tuncer Ustael – Şırınga Sapıkları

 

Konuyla ilgili iddialarını sürdüren Ustael, bu kez Meryem’i dayısı ve teyzesinin öldürdüğünü öne sürerek, “2011 yılında aranan yerin, 100 metre ilerisinde ceset olabileceğini düşünüyorum” dedi. Birçok cinayet olaylarını yüzüne kavuşturan Kocaeli Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri de, yeniden soruşturma başlatarak, iddialar üzerine dosyayı yeniden açtı. Ailenin iddialarını da dinleyen cinayet masası ekipleri, 11 yıldır aranan Meryem Tahnal ve kızı Melike Tahnal’a ne olduğunu bulmak için her türlü detayı titizlikle incelemeye başladı.

Programa Katılıp Birde Yardım İstediler

Müge Anlı’dan yardım istediler Aradan geçen 11 yılın ardından ATV’de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan Meryem Tanhal’ın annesi Havva Palu ve kardeşi İsa Palu, kayıp aile fertlerinin bulunması için Müge Anlı’dan yardım isterken, Meryem’i öldürdüğü Melike’yi gömdüğü iddia edilen damat Tuncer Ustael de canlı yayına katıldı. “Gerçek katil annesi!” Canlı yayında şok açıklamalarda bulunan damat Tuncer Ustael, kendisinin katil olduğunu iddia eden Havva Palu’nun bir katil olduğunu söyledi. 2011 yılında verdiği ifadeleri yalanlayan Havva Palu, “Ben ifademde bunları neden söyledim bilemiyorum, hatırlamıyorum, tehditler alıyorduk, polis bizi sıkıştırdı” dedi. Olay gününde verdikleri ifadeyle ilgili konuşan İsa Palu ise, yatsı namazına gittiğini geldiğinde ise ablasının arabada olmadığını söyleyerek, verdiği ifadeyi yalanladı ve ablasının olayında bilgisi olmadığını öne sürdü. Anlatılan olayı canlı yayında değerlendiren Sunucu Müge Anlı ise ailenin aslında konudan haberdar olduğunu söylemesi üzerine Tuncer Ustael de kızlarının gömüldüğü yeri polis ekiplerine tarif edebileceğini iddia etti. Konuyla ilgili iddialarını sürdüren Ustael, bu kez Meryem’i dayısı ve teyzesinin öldürdüğünü öne sürerek, “2011 yılında aranan yerin, 100 metre ilerisinde ceset olabileceğini düşünüyorum” dedi. Birçok cinayet olaylarını yüzüne kavuşturan Kocaeli Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri de, yeniden soruşturma başlatarak, iddialar üzerine dosyayı yeniden açtı. Ailenin iddialarını da dinleyen cinayet masası ekipleri, 11 yıldır aranan Meryem Tahnal ve kızı Melike Tahnal’a ne olduğunu bulmak için her türlü detayı titizlikle incelemeye başladı. Havva Palu ve Palu Ailesi baş sğpheliler ustael ailesi ile birlikte…

Kaynak: Müge Anlı İle Tatlı Sert

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et