Meliha Okur kimdir? Kaç Yaşında ve Nereli?

Meliha okur kimdir? Kaç yaşında? Nereli? İşte Meliha Okur’un hayatı

FOX TV’de haftasonu sabahları Merve Mina Yıldırım ile birlikte gördüğümüz Ekonomist Meliha Okur pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki, Meliha okur kimdir? kaç yaşında? nereli?. Meliha Okur’un hayatı Newstr.Net’te. Ekonomist, Gazeteci Yazar Meliha Okur’un biyografisi ve merak ettiklerinizi sizler için hazırladık.

Meliha Okur, Meliha Okur Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli, Ekonomist Meliha Okur
Meliha Okur, Meliha Okur Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli, Ekonomist Meliha Okur

Meliha Okur Kimdir?

Ekonomist, Gazeteci Yazar Meliha Okur 1961, Ankara doğumludur. Çocukluk yılları Zonguldak Karadeniz Ereğli’de geçmiştir. Karadeniz Ereğli Lisesinden mezun olmuştur. Ardından İstanbul Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesini bitirmiştir. Ayrıca Meliha Okur, Ticari İlimler Akademisi Gazetecilik ve Halkla İlişkiler Yüksekokulunu da bitirmiştir. Daha sonra ise Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesini bitirmiştir. Meliha Okur, mesleki yaşantısına Gökkuşağı isimli siyasi dergide ekonomi haberciliği ile adım atmıştır. Borsa kurulduğu dönemde Para Dergisi’ni çıkartan ekibin içerisinde yer almıştır. Uzun sure Doğan Grubu’nda çalışmış, Milliyet Gazetesi köşe yazarlığı yapmıştır.

  • CNN Türk’ün kurulma aşamasında yer alan 10 kişilik ekibin içerisinde olan Meliha Okur CNN Türk ekonomi servisi sunucusu olarak program yapmıştır.
  • Sabah, Habertürk, Akşam, ATV, NTV ve Yaban TV gibi kanallarda çalışmıştır. En son FOX Haberde ekonomi servisinin başına geçmiştir. Sabah gazetesinde ekonomi üzerine yazılar yazmıştır.
  • Fox TV’de “Merve Mina Yıldırım ile Benden Söylemesi” isimli programın sürekli konuğudur Meliha Okur. Ayrrıca ekonomi yorumları ile mesleğine devam etmektedir.
  • Şu anda Türkiye’nin en deneyimli ekonomi gazetecilerinden olan Meliha Okur yazılı ve görsel basında ekonomi alanında pek çok çalışmaya imza atmıştır.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et