Mehmet Şevki Sözen’in Kardeşi Hayatını Kaybetti!

Haftanın başından beri Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Adli Tıp Uzmanı Mehmet Şevki Sözen’in olmaması izleyicilerin dikkatinden kaçmadı. Mehmet Şevki Sözen Neden Yok? Mehmet Şevki Sözen Koronavirüs Mü Oldu? Mehmet Şevki Sözen Programdan Ayrıldı Mı? gibi onlarca soru soruldu. Maalesef bugün Mehmet Şevki Sözen’in kardeşinin bir motosiklet kazası sonucu hayatını kaybettiğini açıklandı. Öte yandan Mehmet Şevki Sözen programdan ayrıldı söylentileri ve başlıkları ise hiçbir şekilde doğrulanmış değil.

Mehmet Şevki Sözen Neden Yok, Mehmet Şevki Sözen Kardeşi, Motosiklet Kazası, Müge Anlı
Mehmet Şevki Sözen Neden Yok, Mehmet Şevki Sözen Kardeşi, Motosiklet Kazası, Müge Anlı

Mehmet Şevki Sözen’in neden günlerdir Müge Anlı’ya neden katılmadığı merak konusu olmuştu. Müge Anlı’da 5 gün boyunca yer almayan Mehmet Şevki Sözen’in neden programda olmadığı öğrenildi. Mehmet Şevki Sözen’in kardeşinin bir trafik kazası sonucu hayatını kaybettiği ve bu nedenle programda yer alamadığını bir çok haber sitesinde yayınlandı. Prof. Dr. Mehmet Şevki Sözen’in kardeşini motosiklet kazası sonucu hayatını kaybettiğini söylenirken, bu acı kayıp sonrası Mehmet Şevki Sözen’in programa bir süreliğine ara verdiği öğrenildi.

Mehmet Şevki Sözen Kimdir?

Prof Dr. Mehmet Şevki Sözen 1963 yılında Afganistan Kabil’de dünyaya geldi. Şu anda 57 yaşında olan Şevki Sözen‘in Babası Prof. Dr. Hayri Sözen’dir. Baba tarafından Makedon olan Mehmet Şevki Sözen, ilkokulunu Ataköy İlköğretim Okulunda daha sonra liseyi Saint Benoit Fransız lisesinde ve üniversite eğitimini de İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesinde tamamlamıştır.

  • Gülhane Askeri Tıp Akademisi, Patoloji Anabilim Dalı, Ankara (1990-1991) Yedek Subay
  • Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumu, Adli Tıp Grup Başkanlığı, Adana (1991) Adli Tıp Uzmanı
  • İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi, Adli Tıp Anabilim Dalı, İstanbul (1993-1994) Adli Tıp Uzmanı
  • İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi, Adli Tıp Anabilim Dalı,
  • İstanbul (1994 – 2000) Adli Tıp Doçenti
  • İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi, Adli Tıp Anabilim Dalı,
  • İstanbul (2000 – ) Adli Tıp Profesörü
  • Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumu 2. İhtisas Kurulu Başkanı ( 2001 – 2003) kurumlarında bulunmuş ve şu anda; İstanbul Üniversitesin’de İstanbul Tıp Fakültesi Adli Tıp Ana Bilim Dalında kariyerine devam etmektedir.

Evli ve bir çocuk babası olan Prof. Dr. Mehmet Şevki SÖZEN İngilizce ve Fransızca dillerini bilmektedir. Ayrıca Tiyatro sanatına ilgi duymaktadır. Aile İçi Şiddet, Çocuk İstismarı ve Cinsel Saldırılar konularında uzmandır.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et