Mehmet Şevki Sözen Müge Anlı’ya Geri Döndü!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yer alan adli tıp uzmanı Mehmet Şevki Sözen 1 haftadır programa katılamıyordu. Prof. Dr. Mehmet Şevki Sözen’in kardeşini trafik kazasında hayatını kaybettiği öğrenilmişti. Programa 1 haftalığına ara veren Mehmet Şevki Sözen, bugün Müge Anlı ile Tatlı Sert programında ki yerini aldı. Şevki Sözen, “hepinizi çok özledim” dedi.

Mehmet Şevki Sözen, Şevki Hoca

Prof. Dr. Mehmet Şevki Sözen, Müge Anlı ile Tatlı Sert programına verdiği 1 haftalık aranın ardından programa bugün geri döndü. Müge Anlı, Şevki hocanın programa geri döndüğünün müjdesini verirken, Mehmet Şevki Sözen ise programı çok özlediğini özel sebeplerden dolayı programa 1 haftalığına ara verdiğini açıkladı. Şevki hoca, “hepinizi çok özledim özel sebeplerden dolayı yoktum ama kalbim hep sizlerleydi” diyerek geri döndüğü için çok mutlu olduğunu belirtti.

Kardeşini Motosiklet Kazasında Kaybettiği Öğrenilmişti!

Prof. Dr. Mehmet Şevki Sözen’in kardeşinin bir motosiklet kazası sonucu hayatını kaybettiği ve bu nedenle programda yer alamadığı öğrenilmişti. Mehmet Şevki Sözen’in kardeşinin motosiklet kazası sonucu hayatını kaybettiğini söylenirken, bu acı kayıp sonrası Mehmet Şevki Sözen’in programa bir süreliğine ara verdiği söylenmişti.

Mehmet Şevki Sözen Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli?

Prof Dr. Mehmet Şevki Sözen 1963 yılında Afganistan Kabil’de dünyaya gelmiştir. Şu anda 57 yaşında olan Şevki Sözen‘in Babası Prof. Dr. Hayri Sözen’dir. Baba tarafından Makedon olan Mehmet Şevki Sözen, ilkokulunu Ataköy İlköğretim Okulunda daha sonra liseyi Saint Benoit Fransız lisesinde ve üniversite eğitimini de İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesinde tamamlamıştır.Evli ve bir çocuk babası olan Prof. Dr. Mehmet Şevki Sözen İngilizce ve Fransızca dillerini bilmektedir. Ayrıca Tiyatro sanatına ilgi duymaktadır. Aile İçi Şiddet, Çocuk İstismarı ve Cinsel Saldırılar konularında uzmandır.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et