Mehmet Muharrem Elbay Olayında Yeni Gelişme!

Mehmet Muharrem Elbay Dağda Yakıldı Mı? Mehmet Muharrem Elbay’ın Başına Ne Geldi? Cahit Ergül ve Zeynep Ergül’ün Cinayetle İlgisi Ne?

Müge Anlı’da 2017’de Mehmet Muharrem Elbay, Gaziantep’te Cahit Ergül ile ev anlaşmazlığı yaşadıktan sonra, 28 Şubat 2017’de ortadan kaybolmuştu. Mehmet Muharrem Elbay’a Cahit Ergül kendisine ait arazinin bir kısmını satmış fakat daha sonra Cahit Ergül ile aralarında anlaşmazlık yaşanmıştı. Geçtiğimiz günlerde Cahit Ergül’ün kardeşi Zeynep Ergül programa katılarak kızını arıyordu. Fakat 3 yıl önce ortadan kaybolan Mehmet Muharrem Elbay’ın kaybı ile ilgili Cahit Ergül ve Zeynep Ergül’ün eşinin ilgisi olduğu ve muhtemel cinayet olabileceği şüphesi üzerine Zeynep Ergül’e sorular soruldu. Zeynep Ergül ise Mehmet Muharrem Elbay’ın dağda yakıldığını söylediğini kabul etti.

Mehmet Muharrem Elbay, Cahit Ergül, Zeynep Ergül, Kayıp, Cinayet
Mehmet Muharrem Elbay, Cahit Ergül, Zeynep Ergül, Kayıp, Cinayet

Mehmet Muharrem Elbay, bundan 3 yıl önce Gaziantep’te ortadan kaybolmuş ve kayıp ile ilgili aralarında arazi anlaşmazlığı bulunan Cahit Ergül baş şüpheli olarak görülmüştü. Cahit Ergül’ün verdiği çelişkili ifadeler ve Mehmet Muharrem Elbay’dan aldığı 300 bin liralık senet dikkat çekmişti.

Mehmet Muharrem Elbay Kaybı – 2017 Müge Anlı

Mehmet Muharrem Elbay’ı Dağda Mı Yaktılar?

Müge Anlı’ın programına kızını aramak için katılan Cahit Ergül’ün kız kardeşi Zeynep Ergül’e cinayetle ilgili sorular soruldu. Zeynep Ergül, kardeşi Cahit Ergül’ün Mehmet Muharrem Elbay’ı dağda yaktığını eşi Ercan’ı ziyarete gittiğinde cezaevinin önündeki kadınlara anlattığı ortaya çıktı. Müge Anlı ile Tatlı Sert programında tekrardan gündeme gelen olayda, Cahit Ergül, kız kardeşi Zeynep Ergül ve eşi Ercan’ın ilgisi olduğu düşünülüyor.

Zeynep Ergül Ne Saklıyor? Cahit Ergül’e Neden Katil Diyor?

Olayla ilgili sürekli olarak çelişkili ifadeler kullanan Zeynep Ergül’ün bir şeyler sakladığı ve Cahit Ergül’e katil diyerek köyde anlattığı ise biliniyor. Mehmet Muharrem Elbay kaybolduğu zamanlarda Gaziantep’te aralarında anlaşmazlık bulunan evin bahçesinde aranmıştı.

Zeynep Ergül, Cahit Ergül, Mehmet Muharrem Elbay, Gaziantep, kayıp, cinayet,
Zeynep Ergül, Cahit Ergül, Mehmet Muharrem Elbay, Gaziantep, kayıp, cinayet,

Elbay’ın kaybolduğu alanda 3 şüphelinin de o bölgede olduğu tespit edilmişti. Zeynep Ergül’ün ise eski eşi Ercan’ı korumak için sustuğu düşünülüyor.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et