Mehmet Muharrem Elbay Cinayetinde İtiraf Geldi! Mehmet Muharrem Elbay Nasıl Öldürüldü?

Kahvehaneci Mehmet Muharrem Elbay’ın Bağ Evinde Öldürüldüğü, Sonra Gömüldüğü Daha Sonra İse Cesedin Parçalanarak Yakılmak ve Asit Dökülmek Suretiyle Yok Edildiği Ortaya Çıktı.

Mehmet Muharrem Elbay Cinayeti İtiraf
Mehmet Muharrem Elbay Cinayeti İtiraf

Mehmet Muharrem Elbay, 28 Şubat 2017’de ortadan kaybolmuştu. Mehmet Muharrem Elbay cinayeti ile ilgili Cahit Ergül’ün kız kardeşi Zeynep Ergül’ün eski eşinden itiraf geldi. Mehmet Muharrem Elbay’ın aralarında arazi ve ev anlaşmazlığı olan Cahit Ergül tarafından Gaziantep’te ki bağ evinde öldürüldüğü cesedinin bir yere gömüldüğü sonra cesedin oradan çıkarılarak parçalandığı ve ayrı ayrı yerlere asit dökerek ve yakarak ortadan kaybedildiği öğrenildi.

Zeynep Ergül, Cahit Ergül, Mehmet Muharrem Elbay Cinayeti, Gaziantep, Müge Anlı
Zeynep Ergül, Cahit Ergül, Mehmet Muharrem Elbay Cinayeti, Gaziantep, Müge Anlı

Zeynep Ergül’ün eski eşi Ercan isimli şahsın olayı itiraf etmesi üzerine ortaya çıkan olayda cinayetin el birliği ile işlendiği düşünülürken, Cahit Ergül’ün Ercan isimli şahısa evin tapusunu verme sözü olduğu vermeyince aralarında anlaşmazlık yaşanınca Cahit Ergül tarafından bıçaklandığı öğrenilmişti.

Mehmet Muharrem Elbay Olayı

Müge Anlı’da 2017’de Mehmet Muharrem Elbay, Gaziantep’te Cahit Ergül ile ev anlaşmazlığı yaşadıktan sonra, 28 Şubat 2017’de ortadan kaybolmuştu. Mehmet Muharrem Elbay’a Cahit Ergül kendisine ait arazinin bir kısmını satmış fakat daha sonra Cahit Ergül ile aralarında anlaşmazlık yaşanmıştı.

mehmet elbayı kim öldürdü bulundu mu
mehmet elbayı kim öldürdü bulundu mu

Geçtiğimiz günlerde Cahit Ergül’ün kardeşi Zeynep Ergül programa katılarak kızını arıyordu. Fakat 3 yıl önce ortadan kaybolan Mehmet Muharrem Elbay’ın kaybı ile ilgili Cahit Ergül ve Zeynep Ergül’ün eşinin ilgisi olduğu ve muhtemel cinayet olabileceği şüphesi üzerine Zeynep Ergül’e sorular soruldu. Zeynep Ergül ise Mehmet Muharrem Elbay’ın dağda yakıldığını söylediğini kabul etmişti.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et