Mehmet Muharrem Elbay Cinayeti İle İlgili Cahit Ergül ve Zeynep Ergül Gözaltına Alındı!

Mehmet Muharrem Elbay Cinayeti İle İlgili Müge Anlı İle Tatlı Sert Programını İhbar Kabul Ederek Cahit Ergül ve Zeynep Ergül Gözaltına Alındı!

Mehmet Muharrem Elbay’ın öldürüldükten sonra su çıkmayan bir kuyuya atılarak üzerine asit döküldüğü söylenmişti. Elbay’ın kaybı ile ilgili aralarında arazi ve ev anlaşmazlığı bulunan Cahit Ergül baş şüpheli olarak görülüyordu. Zeynep Ergül’ün Açıklamaları sonrası Gaziantep Emniyet Müdürlüğü harekete geçti ve Cahit Ergül ile Zeynep Ergül gözaltına alındı.

Zeynep Ergül, Cahit Ergül, Mehmet Muharrem Elbay Cinayeti, Gaziantep, Müge Anlı
Zeynep Ergül, Cahit Ergül, Mehmet Muharrem Elbay Cinayeti, Gaziantep, Müge Anlı

Mehmet Muharrem Elbay, Gaziantep’te Cahit Ergül ile ev anlaşmazlığı yaşadıktan sonra, 28 Şubat 2017’de ortadan kaybolmuştu.  Aradan 3 yıla yakın süre geçmesine rağmen cesedi bulunamayan ve öldürüldüğü artık kesinleşen Mehmet Muharrem Elbay’ın aralarında arazi ve ev anlaşmazlığı bulunan Cahit Ergül baş şüpheli olarak görünüyordu. Geçtiğimiz haftalarda Müge Anlı’ın programına katılan ve kızını arayan Zeynep Ergül, Mehmet Muharrem Elbay cinayeti ile ilgili Mehmet Muharrem Elbay’ın abisi Cahit Ergül tarafından öldürüldüğü, su çıkmayan bir kuyuya atılarak üzerine asit döküldüğünü söyledi. Bunun üzerine birde eski eşinin abisi Cahit Ergül tarafından bıçaklandığını söyleyen Zeynep Ergül, Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yaptığı açıklamalarla Mehmet Muharrem Elbay cinayetine ilişkin iddialar ortaya atmıştı. Ayrıca Mehmet Muharrem Elbay’ın kızı Büşra Elbay’a Gaziantep barosu da destek vererek avukat tahsis etti. Olayı Gaziantep Emniyeti Cinayet Büro amirliği yürütüyor. Gözaltına alınan Cahit Ergül ve Zeynep Ergül’ün cinayeti itiraf etmeleri beklenirken emniyetteki sorguları sürüyor.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et