Mehmet Metin Altuntaş ‘a Ne Oldu ?

Mehmet Metin Altuntaş’a Ne Oldu ? Mehmet Metin Altuntaş Bulundu Mu ?

Bir akşam Çatalca’da bulunan çiftliklerinden ayrılan Mehmet Metin Altuntaş’tan neredeyse 3 yıldır haber alınamıyor. Arkadaşının ifadesiyle yarım saat içerisinde ortadan kaybolan Altuntaş’ın uyuşturucu kullandığı çalıştığı arkadaşıyla beraber kullandığının bilinmesi şüpheleri arkadaşı Enes’e çekti.

 

Çatalcada kaybolan Mehmet Metin Altuntaş ile ilgili şüphe uyandıran bir diğer konu ise cüzdanının ve kimliğinin evde bulunması. Jandarma ekipleri tarafından aranmaya devam ediliyor. Mehmet Metin Altuntaş nerede? Müge Anlı ile Tatlı Sert’te kayıp Mehmet Metin Altuntaş aranıyor.

Arkadaşı ile birlikte kaldığı çiftlik evinde aniden ortadan kaybolan Mehmet Metin Altuntaş’ın kimliği, cüzdanı bulunurken, motosikletinin de çiftlikte olduğu öğrenildi.

Arkadaşı Enes’in çiftlikteki işlerle uğraştığı bir saatlik zaman diliminde kaybolan gencin, uyuşturucu madde kullandığı da programda daha önce dile getirilmişti.

Annesi ve abisinin programa katıldığı Altuntaş’ın akıbeti ile ilgili bir ipucu aranmaya çalışılıyor.

Kaybolan genci en son gören kişi olan Enes, yine canlı yayına katıldı. Ancak yayında Müge Anlı ile Enes arasında bir tartışma yaşandı. Enes’in sözlerinde kuşkulu ifadeler olduğunu söyleyen Anlı, bazı konularda ifadelere itiraz etti.

Metin’in arkadaşı Enes, Metin ile aynı odada kaldığını ve aynı kaptan yemek yediğini söyledi. Peki, Enes, Metin’in yerini biliyor mu? Şüpheler Enes’in üzerinde yoğunlaşsa da Metin Altuntaş’ın nerede olduğu hala daha çözülemedi. Mehmet Metin Altuntaş, çiftlikte mi kayboldu? Çiftlikte neler oldu? 42 gündür kayıp olan Metin Altuntaş günün en çok konuşulan konularından biri oldu.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et