Mehmet Avcı Cinayetinde Yeni Gelişme! Müge Anlı

Mehmet Avcı’yı Kim Öldürdü? Mehmet Avcı’nın Katili Kim? Mehmet Avcı’yı Ahmet Özdemir Mi Öldürdü?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında 10 Ekim 2017’de yalnız yaşadığı bağ evinde pompalı tüfek ile öldürülmüş halde bulunan 62 Yaşında ki Mehmet Avcı’nın katili aranıyor. Olayın en büyük şüphelisi ise Ahmet Özdemir…

Mehmet Avcı Cinayeti Yeni Gelişme
Mehmet Avcı Cinayeti Yeni Gelişme

Müge Anlı’nın programında Mehmet Avcı’nın katili aranıyor. 10 Ekim 2017’de yalnız yaşadığı bağ evinde öldürülen Mehmet Avcı cinayeti ile ilgili en büyük şüpheli ise Bekçi Ahmet olarak bilinen Ahmet Özdemir. Ahmet Özdemir’in köyde küçük çocuklara bile mesaj attığı, Perihan isimli evli ve bir çocuk annesi kadına ahlaksız teklifte bulunduğu ve kızı yaşında ki kadının teklifini reddetmesi üzerine genç kadının numarasını köyde bulunan insanlara dağıttığı ise biliniyor.

Mehmet Avcı Cinayeti - Müge Anlı
Mehmet Avcı Cinayeti – Müge Anlı

Tüm bu olanları mahkemede kabul eden Ahmet Özdemir’in aynı zamanda Mehmet Avcı’nın cesedinin bulunduğu alanda ayakkabısının teki ve sigara izmaritlerinin bulunması da Ahmet Özdemir’i cinayetin baş şüphelisi haline getiriyor. Ahmet Özdemir ise verdiği çelişkili ifadeler ve söylediği yalanlarla programda şok üzerine şok yaşatırken, Mehmet Avcı’nın katili hala belli değil. Ayrıca Ahmet Özdemir isimli şahsın kadınlara para teklif ederek yasak ilişki talebinde bulunduğu bu talepte bulunduğu kadınlardan birinin de 15 yaşında ki bir kız çocuğu olduğu ortaya çıktı.

Mehmet Avcı Cinayeti - Müge Anlı
Mehmet Avcı Cinayeti – Müge Anlı

Mehmet Avcı cinayeti ile ilgili baş şüpheli olan Ahmet Özdemir’in eşi Neriman Özdemir’in eşi ise tüm bunları bildiği halde eşini savunmaya devam etmesi Müge Anlı, Mehmet Şevki Sözen ve Rahmi Özkan’da şaşkınlık yarattı. Konu ile ilgili yeni gelişmeler gelecektir.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et