Mehmet Ali Erbil, Hasan Can Kaya Hakkında Donanımı ve Zekası Yok Dedi!

2000’li yıllarda yaptığı show programlarıyla tüm Türkiye tarafından tanınan Mehmet Ali Erbil, geçtiğimiz yıllarda yaptığı Talk Show programlarıyla ünlenen Hasan Can Kaya için “Donanımı ve Zekası Yok” dedi. Mehmet Ali Erbil’in bu açıklamaları sosyal medyadan tepki çekerken, Hasan Can Kaya’nın bu açıklamaya ne cevap vereceği merak ediliyor.

Mehmet Ali Erbil, Hasan Can Kaya, Donanımı Ve Zekası Yok
Mehmet Ali Erbil, Hasan Can Kaya, Donanımı Ve Zekası Yok

Mehmet Ali Erbil, Hasan Can Kaya hakkında küfürlü komedi programı yaptığı gerekçesiyle “Donanımı ve Zekası Yok” dedi. Mehmet Ali Erbil şunları söyledi;

“Şov programlarını hiç izleyemiyorum. Genelde YouTube’da yayınlanıyor galiba. Onunla da pek aram yok. Hasan Can Kaya’yı da duydum, küfür üzerine kurulu bir program. Bence milyonlar izliyor olamaz. Türkiye 85 milyon. En fazla izleyen 1 milyondur. O, 3-4 milyonlar yalan dolan. Biz hakaret duymaya alışkın mıyız? Okan Bayülgen hiç hakaretle bir yayın yaptı mı? Çünkü donanımı ve zekası yok. Şimdi işler biraz daha ucuzladı. O arkadaşın background’u nedir ona bir baksınlar.”

Mehmet Ali Erbil

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et