Mehmet Ali Çayıroğlu ‘nun İşlediği Cinayet Sayısı 13’e Yükseldi…!

Ordu Canavarı Mehmet Ali Çayıroğlu ‘nun İşlediği Cinayet Sayısı 13’e Yükseldi…

Geçtiğimiz ay işlediği gasp suçuyla yakalanan seri katil Mehmet Ali Çayıroğlu ‘nun evine yapılan baskında çok sayıda tüfek, askeri kamuflaj ve tabanca bulunmuştu. Mehmet Ali Çayıroğlu evine girdiği insanları öldürüyor, hayvanlarını çaldıktan sonra evlerini ateşe veriyordu. Ordu ‘nun akkuş ilçesine yakın bölgede oturan annesi ve iki engelli ablasını 11 Şubatta yangın nedeni ile kaybettiğini düşünen yakınlar Müge Anlı ‘nın sunduğu Müge Anlı İle Tatlı Sert programına katıldı. Programa katılan Semiz Ailesi Mehmet Ali Çayıroğlu ‘nun evinden çıkan eşyalarını inceledi ve annelerinin tüfeğini teşhis ettiler.

 

Bu Cinayetler Aydınlatılsaydı Diğer Maktüller Ölmezdi.

Samsun’un Terme İlçesinde sabah saat 4:40 sıralarında Semiz Ailesinin evinde çıkan yangında anne ve iki engelli kız kardeş yaşamını yitirmişti. Olay ardından yapılan incelemede karbondioksit zehirlenmesi nedeniyle olduğu düşünülmüştü. Aradan geçen süre zarfında 24 Şubat Ümit ve Senai Türedi çifti, Şeker Köseoğlu, Nuri ve Lütfiye Usluoğlu cinayetlerini de işledi.

Ordu Canavarı Mehmet Ali Çayıroğlu Kim ?

11 Ağustos 2018 günü Şeker Köseoğlu, Nuri ve Lütfiye Usluoğlu çiftinin katili olan Mehmet Ali Çayıroğlu jandarmanın düzenlediği operasyon ile yakalandı. Mesleği kasap olan Mehmet Ali Çayıroğlu’nun hayvan hırsızlığı yaptığı ve çaldığı etleri Samsun’daki şarküteri dükkanında sattığı ortaya çıktı.

 

 

Kurbanlarına Plastik Kelepçe Takıyor ve Evleri Ateşe Veriyordu…!

Büyükbaş hayvanları çalıp kendisine ait şarküteride satan Mehmet Ali Çayıroğlu’nun şimdiye kadar 5 kişiyi öldürdüğü tespit edildi. 9 yıl ceza evinde kalan Mehmet Ali Çayıroğlu, Şubat ayında çıktı. Hapishanede tartıştığı Nuri Usluoğlunu’nun evini 24 Şubat’ta basarak ters kelepçeleyen Çayıroğlu evi ateşe verdi.Nuri Usluoğlu ve Lütfiye Usluoğlunu evlerinde katletti.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et