Medine’nin Kan Donduran İtirafı Milyonları Şok Etti!

Medinenin Kan donduran itirafı!

Star Tv’de Yayınlanan Serap Paköz’ün sunduğu Gerçeğin peşinde programında inanılmaz dehşet verici anlar yaşandı.

Dört yıl önce eşi Mehmet Sıddık Eskin’den ayrılarak 2 yaşındaki kemal’le birlikte evi terk eden Medine eskin yıllar sonra gerçeğin peşinde programında bir çok yalandan sonra itirafı kan dondurdu.

Küçük Kemali 2016 yılının soğuk bir şubat ayında Ankara Keçiörende bir apartmanın girişine bırakarak uzaklaştığını itiraf etti. Bu duruma sinirlenen  Serap Paköz bu kadar yalanı nasıl uydurduğunu söyledikten sonra gerçeği söyle dedi. Medine Eskin baba Mehmet Sıddık Eskin’i suçlayarak sorumlusu  babasıdır dedi.

Canlı yayına bağlanan annesi ise Mehmet sıddık Eskin’i ve devleti suçladı. Bunun üzerine Serap Paköz “devleti suçlamayı kes gerçeği söyle” dedi. Annesi bana özel bir numaradan telefon geldi. Kemal’i buldunuz mu? Dedi. Bulamadık dedim  Kemal’i öldürüp gömdüler dedi. Ben baygınlık geçirdim dedi. Medine’nin umursamaz tutumları milyonlarca seyirciyi şoke etti.

Arkadaşım dediği Zeynep adlı kadının yanında bulunan üç çocuğu devlet koruma altına almak için çocuk esirgeme kurumundan yetkililer çocukları bakım evine almak için harekete geçtiler.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et