MasterChef’te Elenen İsim Belli Oldu

MasterChef Türkiye’de bu akşam oynanan son dokunulmazlık oyununun ardından eleme gecesi için yarışacak olan üç isim belirlendi. MasterChef’te üç dokunulmazlık oyununu kaybeden Kırmızı takım üyeleri elemeye kalan üç isim oldu. İşte MasterChef’te elenen isim.

MasterChef’te bu akşam eleme gecesi heyecanı yaşandı. Daha önce oynanan iki dokunulmazlık oyununu kaybeden Kırmızı takımdan Yasin ve Cemre eleme adayı olan iki isim olarak belirlenmişti. MasterChef’te oynanan son dokunulmazlık oyununda Şefler yarışmacılardan Sushi yapmasını istedi. Mavi takım’da Alican, Kırmızı takımda ise Cemre sushi konusunda tecrübesi olan isimler olarak öne çıktı. Şefler kendilerine sunulan Sushileri oldukça beğendi ve birkaç kez tadım yaptı. MasterChef’te son dokunulmazlık oyunununu kazanan takım Mavi takım oldu ve otomatik olarak Kırmızı takımın son eleme adayı olmayan ismi Batuhan’da eleme adayı olan son isim oldu!

MasterChef dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

MasterChef’te son dokunulmazlık oyununu da mavi takım kazandı. Bu hafta gerçekleştirilen üç dokunulmazlık oyununu da kazanan Mavi takım kendi takımlarından kimseyi eleme potasına göndermeme lüksünü yakaladı.

MasterChef’te eleme adayları kimler oldu?

MasterChef’te üç dokunulmazlığı kaybeden Kırmızı takımın üç üyesi Yasin, Cemre ve Batuhan oldu.

MasterChef’te bir ilk

MasterChef’te bu akşam bir ilk yaşandı. Şefler Yasin, Batuhan ve Cemre’nin yemeklerini tattıktan sonra yarışmacıları bir araya toplamadan Cemre’yi direkt olarak gönderdi. Böylelikle eleme yarışmasının birincisi Cemre Uyanık oldu. Cemre eleme potasından çıktıktan sonra gözyaşlarını tutamadı.

MasterChef’te kim elendi?

Eleme potasında son ikiye kalan Yasin ve Batuhan’dan yarışmaya veda eden isim Yasin oldu.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et