MasterChef’te 25 bin TL’yi kim kazandı?

MasterChef’te ödül oyunu heyecanı! 25 bin TL’yi kim kazandı?

TV8’in sevilen yarışması ‘MasterChef’, dün akşam 97. bölümüyle ekranlara geldi. Ödül oyununun oynandığı gecede 10 Kasım dolayısıyla Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün sevdiği yemekler yapıldı. Yemekleri tadan jüri üyeleri en iyi menüyü yapan takımı belirledi. Takım oyunu sonrası üçlü turda bireysel ödül oyunu oynayan yarışmacılardan biri 25 bin TL’nin sahibi oldu. Dünkü bölümde gecenin sonuncusu Serhat olurken; Ayyüce, Esra ve Özgül finale kaldı. Peki MasterChef ödül oyununu kim kazandı?

MasterChef’te bireysel ödül oyunu öncesi kırmızı ve mavi takım, oyunda mücadele verdi.

Ödül oyununun oynandığı gecede 10 Kasım dolayısıyla Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün sevdiği yemekler yapıldı.

Etli bamya, fava, haşlanmış kuşkonmaz, ıspanaklı el açması börek ve irmik helvasının yaptığı gecede yarışmacılara 1 saat süre verildi.

Sürenin ardından şefler yemeklerin tadına baktı ve üst tura çıkan takım mavi takım oldu. Kırmızı takım ise ödül oyununu veda etti.

Mavi takımda bireysel ödül oyununda yarışmacılar, kör tadım ve normal tadım yaparak karşı karşıya geldi.

Ödüle ilk veda eden Serhat oldu

İlk etabında taze baharatları sıvı şeklinde tadan yarışmacılardan en az doğru tahminde bulunan isim Serhat oldu.

Ayyüce ile Ebru yedişer tanesini doğru bilerek ödül oyununda son tura yükseldi. Bu etapta yarışmacılar kör takım yaparak çeşitli peynirlerin tadına baktı. Bu etapta en az bilen yarışmacı Ebru oldu ve ödüle veda etti.

Ayyüce ve Esra finale kaldı

Ayyüce, Esra ve Özgül sonraki etaba geçti. Bu etapta Özgül’ün elenmesiyle Ayyüce ve Esra finale kaldı. İkili, finalde Somer Şef’in yaptığı çorbayı tadarak içinde hangi malzemeler olduğunu bilmeye çalıştı.

Son etapta ise Esra son soruda verdiği maydanoz yanıtı ile 25 bin TL değerindeki para ödülünü kazandı.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et