MasterChef Ebru’nun Sevgililer Günündeki Yeni İmajı Herkesi Şaşırttı

MasterChef Ebru’nun imajı Somer Şef’i bile şaşırttı

MasterChef Türkiye’de yemekleri kadar davranışları ile de adından söz ettiren Ebru Has’ın Sevgililer Günü paylaşımındaki yeni imajı dikkat çekti. Yarışmanın jüri üyesi Somer Sivrioğlu bile Ebru’nun fotoğrafına takılmadan duramadı ve “Güzelmiş bu kim?” yazdı.

MasterChef 2020‘nin başarılı isimlerinden Ebru Has, yaptığı yemeklerle yarışmada adından söz ettirmeyi başardı. Ancak finali gören dört isim arasında yer alamadı.

Sakin tavrı ve çok az gülümsemesi ile dikkat çeken Ebru Has, Serhat Doğramacı’nın şampiyonluk ipini göğüslediği yarışma sonrası sosyal medyada ilgiyle takip ediliyor.

Ebru Has, 111 bin takipçisi bulunan Instagram hesabından yaptığı paylaşımlar ile takipçilerinden binlerce beğeni ve övgü dolu yorumlar alıyor.

MasterChef Ebru, “Son” notunu yazdığı pozu ile herkesi şaşkına çevirdi. Yarışmadaki halinden eser kalmayan Ebru Has, değişimiyle bir anda magazin gündemine geldi.

Ebru Has’ın son paylaşımları sosyal medyada olay olurken, siyah bir elbise giyen ünlü şefi makyajlı haliyle görenler tanımakta zorluk çekti.

Övgü dolu mesajların yanı sıra bazı sosyal medya kullanıcıları ise MasterChef Ebru Has’ın makyajlı halini ve yeni imajını beğenmediklerini dile getirdiler.

TV8’de yayınlanan ‘MasterChef Türkiye’ yarışmasının sempatik jüri üyesi Somer Sivrioğlu da Ebru Has’ın değişimini görünce büyük şaşkınlık yaşadı.

Somer Şef’in Ebru Has’ın “Sevgililer Günü hediyesi” etiketi de eklediği son paylaşımına, “Güzelmiş bu kim?” yorumunu yazması dikkatlerden kaçmadı.

MasterChef Ebru kimdir?

28 yaşındaki Ebru Has, aslen Düzce Akçakocalıdır. İlkokulda profesyonel voleybol hayatının başlangıcını yapan Ebru Has, Eczacıbaşı’nda voleybola başladı ardından yıllarca FMV Işık Okulları ve İBB Spor Kulübü’nde ter döktü.

Doğa Koleji’nde lise eğitimini tamamladıktan sonra Kadir Has Üniversitesi’nde Radyo Televizyon Teknolojisi’ni bitiren Has, bunun akabinde Kadir Has Üniversitesi İstanbul Culinary İnstitute Aşçılık kursunda eğitimlerini tamamladıktan sonra Moevenpick Hotel’de staj yaptı. 

Stajının ardından 1 yıl Wyndham Grand Levent Hotel’de çalışan Ebru Has, Emirgan’da La Boom adlı restaurantta çalışma hayatına devam etti.

Bu sırada yeni bir karar alarak Malta’ya giden ve 6 ay İngilizce eğitimi aldıktan sonra Türkiye’ye geri dönen Has, Türkiye’ye dönmesinin ardından İstanbul Balat Cafe Restaurantta Executive Chef olarak görev aldı. 

Bu görevin ardından bir yıl kadar da Bursa’da Asmadan Enoteca Bistro’da çalıştıktan sonra, Ayvalık Mado’da Executive Chef olarak çalışma hayatına devam etti. 

Aynı zamanda pilates eğitmenliği de yapan Ebru Has, MasterChef 2020’nin ana kadrosunda adından söz ettiren isimlerin arasında yer aldı. 

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et