MAPFRE Sigorta Yanında! / MAPFRE Hakkında Bilgi MAPFRE Sigorta Hangi Ülkeye Ait

İspanya ve Güney Amerika’nın en büyük sigorta şirketi olan MAPFRE ne zaman kurulmuştur? Türkiye de ne zaman faaliyet göstermeye başladı? İşte MAPFRE Sigorta hakkında merak edilenler.

MAPFRE Sigorta

MAPFRE Sigorta ne zaman kurulmuştur?

6 Mayıs 1933 tarihinde İspanya’da kurulan sigorta şirketi günümüzde global ölçekte bir çok ülkede faaliyet göstermektedir. İspanya’nın lider sigorta şirketi ve Latin Amerika’nın en büyük hayat dışı sigorta şirketi olduğu söylenen sigorta şirketi Türkiye’de de aktif olarak çalışmalarını sürdürmektedir.

MAPFRE Sigorta

MAPFRE Sigorta Türkiye de ne zaman faaliyet göstermeye başlamıştır?

2007 senesinde Çukurova Holding hisselerinin %80’ini alarak şirketin en büyük hissesine sahip ortağı olduğu söylenen MAPFRE, 2009 tarihinde itibaren MAPFRE GENEL SİGORTA; Ekim 2016 tarihinden itibaren de MAPFRE SİGORTA unvanı ile faaliyetlerini sürdürmektedir. Günümüz de ise  MAPFRE INTERNACIONAL’ın MAPFRE SİGORTA ortaklık yapısındaki payı % 99,75‘dir.

Türkiye Sigortacılık Sektöründe değişimin ve dinamizmin yeni yüzü olan MAPFRE SİGORTA, bugüne kadar getirdiği 72 yıllık deneyimini ve uluslararası gücüyle, Türk ekonomisine olan katkılarını devam ettirmektedir.

MAPFRE Sigorta Sağlık

MAPFRE Sigorta’nın sunacağı tekliflerden yararlanmak için MAPFRE’nin yetkili acentesine başvurabilir fiyatlar konusunda bilgi sahibi olunabilir.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et