Mansur Yavaş’ın Kampanyası Rekor Kırıyor…

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın başlattığı “6 Milyon Tek Yürek Bayram Etsin” kampanyasında toplam destek tutarı 6 saatte 2 milyon lirayı geçti.

Mansur Yavaş

2 Milyon Lira Bağış Toplandı

Mansur Yavaş, “Veresiye Defteri Kapatma” ve “İftar Ver” kampanyasından sonra Ramazan Bayramı için yeni bir kampanya başlattı. “6 milyon tek yürek bayram etsin” kampanyasını Twitter’dan duyuran Yavaş, “Ankara’da her aile bayram etsin, çocukların yüzündeki gülümsemeyle şeker tadında bir bayram olsun istiyoruz” notunu düştüğü destek kampanyasına 6 saatte 2 milyon TL’nin üzerinde bağış yapıldı.

Kampanya sitesi www.ankaratekyurek.com adresi üzerinden açıklanan verilere göre “Su Ver” bölümünde 18 bin 895 faturaya 694 bin 231 lira, “Bilet Ver” bölümünde 3 bin 352 bilete 183 bin 381 lira L, “El Ver” bölümünde ise 6 bin 214 kişiye 1 milyon 134 bin 100 lira tutarında destek olundu.

Mansur Yavaş Teşekkür Etti


Mansur Yavaş, “Ne kadar birbirlerini tanımasalar da, yardımda bulunan ve yardım alan vatandaşlarımın mutlu uyuyacağını bilmek bizler için en büyük ödül. Katkı sağlayan herkese teşekkürlerimi sunuyorum. İyiliğin gücünü bir kez daha gösteriyorsunuz” dedi.

Ödenen destek tutarı anlık olarak www.ankaratekyurek.com adresinden yayınlanmaya devam ediyor.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et