Mansur Yavaş, Belediyede ki Gizli Odayı Basına Gösterdi!

Mansur Yavaş Ankara Büyükşehir Belediyesinde ki Gizli Odayı Gösterdi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, belediye başkanının odasında tıpkı filmlerde ki gibi gizli bir oda olduğunu ve bu odanın ışık ve ses geçirmediğini söyledi. Belediyede ki gizli oda daha öncede gündem olmuş fakat ortaya çıkmamıştı. Mansur Yavaş belediye başkanının odasında yer alan gizli oda hakkında açıklama yaparak “Bir belediye Başkanı neden böyle bir odaya ihtiyaç duyar ki” dedi. Mansur Yavaş belediyede bulunan gizli oda ile ilgili şunları söyledi.

Belediyede ki Gizli Oda, Gizli Oda, Mansur Yavaş
Belediyede ki Gizli Oda, Gizli Oda, Mansur Yavaş

Mansur Yavaş’tan Belediye ki Gizli Oda Hakkında Açıklama!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, basına yaptığı açıklamada belediyede ki gizli odayı da göstererek filmlerde ki gibi düğmeye basıyorsunuz açılıyor diyerek şunları söyledi;

“Makam odasının arkasında bir oda var. Düğmeye basıyorsunuz filmlerdeki gibi açılan kapı yapılmış. İçeride bir oda var, oradan lavaboya geçiyorsunuz. Sol tarafta da ikinci bir oda var, tamamen kapalı, oradan da koridora gizli çıkış yapabiliyorsunuz. Ama iki odanın arasında bir tane odacık var. Bu odada ışık yok, elektrik düğmesi yok. Küçücük kutu gibi bir oda. Ses yalıtımlı bir oda. Bir belediye başkanının böyle odaya niye ihtiyacı olur?”

Mansur Yavaş

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et