Manisa’da 4 Kişi Başından Vurulmuş Halde Bulundu!

Manisa’nın Ahmetli ilçesinde korkunç bir olay yaşandı. 4 kişi başından silahla vurularak öldürülmüş halde bulundu. Ölen gençlerin isimlerinin Serkan (23), Ümit Zangal (20), Muharrem Zengin (22) ve Neşet Dalgın (24) olduğu öğrenildi.

Serkan (23), Ümit Zangal (20), Muharrem Zengin (22) ve Neşet Dalgın (24)
Serkan (23), Ümit Zangal (20), Muharrem Zengin (22) ve Neşet Dalgın (24)

Manisa’nın Ahmetli ilçesine bağlı estelli Mahallesi Bintepeler Atçeşme mevkisinde art arda silah sesi duyan yurttaşlar jandarmaya ihbarda bulundu. Saat 17.00 sıralarında olay yerine gelen ekipler, bir otomobilde 4 genci başlarından silahla vurulmuş olarak buldu. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde 4 kişinin de yaşamını yitirdiği belirlendi.

Aynı Liseden Arkadaşlardı!

Araştırmada öldürülen gençlerin 22-24 yaşlarında ve aynı liseden arkadaş oldukları ve pompalı tüfekle vuruldukları belirlendi. Olay yerine gelen savcının incelemesinin ardından 4 kişinin cesedi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Ölen Gençlerin İsimleri Belli Oldu

Ölen gençlerin isimlerinin Serkan (23), Ümit Zangal (20), Muharrem Zengin (22) ve Neşet Dalgın (24) olduğu öğrenildi. Bölgeye gelen Ahmetli Kaymakamı Gökay Özkan olay yerinde ekiplerden bilgi aldı. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et