Manisa Soma’da Maden Ocağında Göçük! 1 Ölü!

Manisa Soma’da Özel Maden Ocağında Göçük! 1 Kişi Hayatını Kaybetti!

Manisa’nın Soma İlçesinde özel bir maden ocağında göçük meydana geldi. Olayda bir kişi hayatını kaybederken, iki kişinin ise kurtarılma işlemi devam ediyor. Yaşamını yitiren işçinin 1 çocuk babası Ersin Özdoğan olduğu öğrenildi.

Ersin Özdoğan, Manisa, Soma, Göçük
Ersin Özdoğan, Manisa, Soma, Göçük

Soma’daki özel bir şirkete ait maden ocağında üretim faaliyetlerinin bulunmadığı galeri bölümünde, bugün saat 13:00 sıralarında, yapılan bakım onarım faaliyetleri sırasında göçük meydana geldi. Göçük altında kalan bir maden işçisi yaşamını yitirdi, bir maden işçisi ise yaralı olarak çıkarıldı. Göçük altında bulunan iki maden işçisinin kurtarılma çalışmalarının ise devam ettiği bildirildi. Yaşamını yitiren işçinin 1 çocuk babası Ersin Özdoğan olduğu öğrenildi.

Manisa Valiliği’nden yapılan resmi açıklamada şu ifadelere yer verildi:

* Soma İlçemizde, bir maden ocağında, üretim faaliyetlerinin bulunmadığı galeri bölümünde yapılan bakım onarım faaliyetleri sırasında göçük meydana gelmiştir.

* Meydana gelen göçükte 1 maden işçimiz vefat etmiş, 1 maden işçimizde yaralı olarak göçük altından çıkarılmıştır. Göçük altında bulunan 2 maden işçimizi kurtarma çalışmaları devam etmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et