Makbule Sarı Cinayetinde Korkunç Detaylar Ortaya Çıktı!

Makbule Sarı Nasıl Öldü? Makbule Sarı Cinayeti ile İlgili Korkunç Detaylar!

Ordu’nun Korgan ilçesinde 74 yaşındaki Makbule Sarı, evinde domuz bağı ile bağlanmış ve ağzındaki altın dişleri sökülmüş halde ölü olarak bulundu. Makbule Sarı cinayeti ile ilgili yeni gelişmeler ve detaylar ortaya çıktı. Müge Anlı’ya bir görgü şahidi katılırken, öte yandan ailenin olayla ilgisi olabileceğini düşündüğü Şükrü Sevim’in annesi canlı yayına bağlandı. Makbule Sarı cinayeti ile ilgili tüm detaylar ortaya çıkmaya başladı.

Ordu Korgan İlçesi Makbule Sarı Cinayeti, Makbule Sarı, Cinayet, Müge Anlı
Ordu Korgan İlçesi Makbule Sarı Cinayeti, Makbule Sarı, Cinayet, Müge Anlı

74 yaşındaki Makbule Sarı, Ordu Korgan ilçesinde korkunç bir cinayete kurban gitti. 15 Kasım tarihinde evinde bir çuval içerisinde domuz bağı ile bağlanmış halde bulunan, Makbule Sarı’yı kim öldürdü?, böyle vahşi bir cinayetin nedeni ne olabilir? araştırılıyor. Araştırma sürerken ortaya detaylar ve ifadeler çıkıyor. Öte yandan Makbule Sarı’nın vücuduna aldığı ağır darbeler sonucu öldüğü belirtiliyor.

Makbule Sarı Nasıl Öldürüldü?

15 Kasım’da evinde domuz bağı ile bağlanmış halde bir çuval içerisinde ölü olarak bulunan 74 yaşındaki Makbule Sarı’nın oğlu Recep Ali Sarı Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılarak annesinin katil ya da katillerinin bulunmasını istedi. Ordu Korgan ilçesinde işlenen cinayetle ilgili yaşlı kadının evinde bulunan yaklaşık değeri Türk lirası ile 300-500 Bin TL arası altın ve doların çalındığı tespit edildi. Fakat yaşlı kadının evinden bulunan tüplü televizyonun, 2 çuval fındığın, ağzındaki altın dişlerin çalındığı ortaya çıktı. Yaşlı kadının dik şekilde duran bir çuvala konularak çuvalın dikildiği fakat yarıda bırakılarak katil yada katillerin gittiği öğrenildi.

Ordu Korgan Cinayet
74 Yaşındaki Makbule Sarı Cinayeti

Kefenlenmiş şekilde bulundu denilerek anılan olayda cinayetin aileye yakın bir kişi tarafından işlenmiş olabileceği düşünüldü. Müge Anlı’ya konuşan Makbule Sarı’nın oğlu Recep Ali Sarı, annesinin parası olduğunu insanlara söylediğini kötü niyetli kişilerin bir yerlerden duyarak annesine zarar vermiş olabileceğini söyledi. Makbule Sarı’nın kızı Hatice Pakur ise bugün Müge Anlı’ya katılarak ağabeyi ile annesinin katil yada katillerini aramaya başladı.

Müge Anlı’ya Şükrü Sevim’in Annesi Bağlandı

Makbule Sarı cinayeti ile ilgili yaşlı kadını tehdit eden Şükrü Sevim’in annesi Müge Anlı’nın programına telefonla katıldı. Makbule Sarı’ya bahçe işlerinde yardım eden Şükrü Sevim’in annesi oğlunun epilepsi hastası olduğunu ve sürekli bayıldığını söyledi. Şükrü Sevim’in annesi oğlunun saf bir kişi olduğunu birilerinin ağzından laf olmuş alabileceğini söyledi. Şükrü Sevim’in üzerine gittiğini söyleyen annesi oğluna birilerine Makbule Sarı’dan bahsedip bahsetmediğini sorduğunu ve oğlunun baygınlık geçirdiğini söyledi. Öte yandan Şükrü Sevim’in yaşlı kadının “kafasına sıkarım” diyerek yaşlı kadını tehdit ettiği biliniyor.

Görgü Şahidi Ortaya Çıktı!

Makbule Sarı’nın cesedinin evinde vahşice öldürülmüş halde bulunmasından bir gece öncesinde, Zühre isimli bir kadın Absut isimli bölgede eşi ile birlikte yaşadığı olayı anlattı. Eşinin büfesinin olduğunu söyleyen kadın, eşinin büfesini kapattıktan sonra saat 01:00’de Absut’a su almaya gittiklerini daha sonra siyah 52 plakalı bir aracın kendilerini takip edip, önlerini keserek kendilerine silah çektiklerini söyledi.

Makbule Sarı Cinayeti Görgü Şahidi
Makbule Sarı Cinayeti Görgü Şahidi

Zühre isimli kadın siyah araçtaki kişileri teşhis edebileceğini söylerken, olayın bir gece öncesinde yaşanması dikkat çekti. Öte yandan Makbule Sarı’nın 14 Kasım Cuma günü görüldüğü ve 15 Kasım Cumartesi günü evinden ölü olarak bulunduğu biliniyor. Yaşlı kadının öldürüldüğü düşünülen gece bu olayın yaşandığı düşünülürken, cinayetler ilgili olabileceği araştırılıyor.

Ordu’da İşlenen Vahşi Cinayet Şok Etti!

Ordu’da Korgan ilçesinde vahşi bir şekilde öldürülen 74 yaşındaki Makbule Sarı’nın cinayeti ile ilgili Jandarma ve polis ekipleri araştırmalarını sürdürüyor. Olayın sadece hırsızlıkla ilgisi olmadığı ve yaşlı kadının kefen gibi bir çuvala konulmasının ya aileye yakın bir kişinin işlediği yada cesedin taşınmak üzere götürülmek istenildiğini düşündürdü. Cinayetin öfke ve nefret içermesi ise jandarma ve polisin üzerinde durduğu konulardan. Tüm Türkiye’nin konuştuğu Makbule Sarı cinayetinin aydınlatılması için kolluk kuvvetleri özel bir ekip kurarken, bölgede yaşayan insanlar korkuyla katil yada katillerin yakalanmasını bekliyor.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et