Makbule Sarı Cinayetinde Görgü Tanığı Ortaya Çıktı!

Ordu’nun Korgan ilçesinde domuz bağı ile bağlanarak öldürülen 74 yaşındaki Makbule Sarı cinayeti ile ilgili görgü şahidi ortaya çıktı. Makbule Sarı’nın öldürüldüğü düşünülen gece görgü şahidinin anlattıkları büyük dikkat çekti.

Makbule Sarı Cinayeti Görgü Şahidi
Makbule Sarı Cinayeti Görgü Şahidi

Müge Anlı’da 74 yaşındaki Makbule Sarı cinayeti ile ilgili araştırmalar sürerken ortaya bir görgü şahidi çıktı. Evinde altın dişleri sökülen ve parası çalınarak vahşice öldürülen Makbule Sarı’nın, 15 Kasım Cumartesi günü evinde bulunmasından bir gece önce yaşanan olay büyük dikkat çekti.

Bölgede yaşayan Zühre isimli bir kadın Absut isimli bölgeye sürekli olarak su almaya gittiklerini söyledi. Burada Makbule Sarı’nın öldürüldüğünün düşünüldüğü gece eşi ile birlikte yine su almaya gittiklerini ve yaşadıkları olayı anlattı. Eşinin büfesinin olduğunu söyleyen kadın, eşinin büfesini kapattıktan sonra saat 01:00’de Absut’a su almaya gittiklerini daha sonra siyah 52 plakalı bir aracın kendilerini takip etiğini belirtti. Aracın önlerini keserek içerisinde bulunan iki kişinin kendilerine silah çektiklerini anlattı. Zühre isimli kadın siyah araçtaki kişileri teşhis edebileceğini söylerken, olayın bir gece öncesinde yaşanması dikkat çekti. Öte yandan Makbule Sarı’nın 14 Kasım Cuma günü görüldüğü ve 15 Kasım Cumartesi günü evinden ölü olarak bulunduğu biliniyor. Yaşlı kadının öldürüldüğü düşünülen gece bu olayın yaşandığı düşünülürken, cinayetler ilgili olabileceği araştırılıyor.

Makbule Sarı Cinayeti

15 Kasım’da evinde domuz bağı ile bağlanmış halde bir çuval içerisinde ölü olarak bulunan 74 yaşındaki Makbule Sarı’nın oğlu Recep Ali Sarı Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılarak annesinin katil ya da katillerinin bulunmasını istedi.

Ordu Korgan Cinayet
74 Yaşındaki Makbule Sarı Cinayeti

Ordu Korgan ilçesinde işlenen cinayetle ilgili yaşlı kadının evinde bulunan yaklaşık değeri Türk lirası ile 300-500 Bin TL arası altın ve doların çalındığı tespit edildi. Fakat yaşlı kadının evinden bulunan tüplü televizyonun, 2 çuval fındığın, ağzındaki altın dişlerin çalındığı ortaya çıktı. Yaşlı kadının dik şekilde duran bir çuvala konularak çuvalın dikildiği fakat yarıda bırakılarak katil yada katillerin gittiği öğrenildi.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et