Magazin Tarihinde Nostaljik Fotoğraflar…!

Magazin tarihinde görmeniz gereken nostaljik fotoğraflar…!

Magazin tarihinde bir gezintiye çıkmak ister misiniz?Buyurun;

‘Soyadımla her zaman gurur duyuyorum” diyen Seren Serengil, bir dönemin en ünlü oyuncularından olan babası Öztürk Serengil‘in kucağında. Seren henüz 6 yaşında. Baba kızın mutluluk pozu bu (1976).

Ebru Gündeş, ”Ah keşke yaşasaydı da bu mutlu günümde yanımda olsaydı” dedi.

Bu haberden birkaç gün sonra babası Remzi Gündeş’in yaşadığı ortaya çıktı.

Bakırköy’deki eskici dükkanında kendi yağı ile kavrulmaya çalışan baba Ebru Gündeş, kızı ile 15 yıldır görüşmediğini açıkladı.

Tüm çocukların sevgilisi Barış Manço, 1984 yılında kendi adının verildiği sokakta çocuklarla bu eğlenceli pozu verdi.

Ece Erken – Emre Altuğ – Sinem Kobal

Genellikle sert ve oturaklı rolleriyle bilinen Fatma Girik, İstanbul’un o zamanla daha temiz olan denizinde koşuyor…

Dönemin en sevilen assolisti Muazzez Abacı ve gazinocular kralı Fahrettin Aslan.

Ve gençlik yıllarında Bülent Ersoy hamamda…

Demet Akalın için en büyük talih Kadir İnanır ile tanıştığı gündü. Kadir İnanır 80’li yılların ortalarında dört filmlik bir proje hazırlığı içindeydi. Bu filmlerin birinde oynaması için de Demet Akalın’ı seçti. O dönemde kimsenin tanımadığı Demet Akalın’ı, günümüzde tanımayan yok.

Demet Şener – Kenan Doğulu – Ebru Şallı

 Mavi Mavi filminde başrolü oynayan İbrahim Tatlıses ve Hülya Avşar, filmdeki en çok ses getiren sahnede. Bu sahne, tam 15 kez tekrarlandı!
 

‘YILLARI SORMAYIN’

Fatih Ürek, yıllar önce çekilmiş bu fotoğrafı Instagram hesabında paylaştı ve altına ”Yılları sormayın… sol baştan Erkan Can, Özer Tunca, Tevfik Bolulu ve ben…” yazdı.

Gülşah karakteriyle o yılların küçük yıldızlarından olan Gülşah Alkoçlar, annesiHülya Koçyiğit ve Fikret Hakan’ın ”Gülşah Küçük Anne’  film setinden fotoğrafla

“Bir başka Disko Dokuzbuçuk hatırası Emrah ile La Toya Jackson ve Paul Belmondo”

Tina Turner… Güzel bir fonda, iyi bir hatıra…”

Seda Sayan, yıllar önce çekilmiş bu fotoğrafı Instagram hesabında paylaştı ve altına ”Gerçek Diva Bülent Ersoy’um ve ve canım kardeşim ünlü söz yazarı Mehmet Yüzüak bizim dostluğumuz mezara kadar” yazdı.

Seda Sayan’ın oğlu Oğulcan’ı televiyonda pek göremesek de aslında Acun Ilıcalı’nın fotoğraflarından ya da Survivor’ın kamera arkasından onu tanıyoruz.

Oğulcan Engin, Acun Ilıcalı’nın yanından bir an olsun ayrılmıyor. İkilinin arasından su sızmıyor.

Oyuncu Bekir Aksoy‘un yıllar öncesinden paylaştığı fotoğraf sosyal medyada olay oldu.

970’lerin sonunda bir kutlamada bir araya gelen Celal ŞahinMüjdat GezenÖztürk Serengil ve Orhan Boran

Tehlikeli sahnelerinde asla dublör kullanmayan Cüneyt Arkın, yine bir film seti sırasında apartman balkonundan ayağı kayıp korkuluklara tutunduğu an böyle yansımış kameraya.

Emel Sayın, sahne çıkmak için kuliste beklerken Müjdat Gezen sanatçının kulağına fısıldadığı fıkrayla onu güldürmeyi ve ona moral vermeyi başarmış…

1989 yılında yayınlanan ‘Geçmiş Bahar Mimozaları’ adlı dizide Filiz Akın‘ın oğlunu canlandıran Mehmet Günsür ile birlikte çekilmiş fotoğrafını paylaşan sanatçı fotoğrafın altına ”Bu resimdeki seneler önce ‘Geçmiş Bahar Mimozaları’ dizisinde oğlumu oynayan gözlüklü yakışıklıyı tanıdınız mı?” yazmıştı.

Hülya Avşar, 1983 yılında Türkiye Güzeli seçilmişti. Ama daha sonra evlenip boşanmış olduğu için tacı elinden alındı. Bu olayla herkesin tanıdığı Hülya Avşar’ın İzmir Fuarı’na gittiği ve Uğur Böcekleri ile birlikte sunuculuk yaptığı bu fotoğraflar da o günlerden hatıra kaldı.

Aytaç Arman, Kadir İnanır, Zeki Müren,Barış Manço, Nilüfer, Türkan Şoray, Emel Sayın, Gülşen Bubikoğlu…

1980 yılında Şanlıurfalı şarkıcı İbrahim Tatlıses, çocukları Ahmet, Gülşen, Gülden ve kardeşi Hüseyin’le memleketindeki dünyaca ünlü Balıklı Göl’de hatıra fotoğrafı çektirirken.

YIL 1976…

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et