Lütfiye Gündüz ve Nezen Germiyen Cinayeti Çözülecek Mi?

Müge Anlı’da kayıp Lütfiye Gündüz olayı konu alınmaya devam ediliyor. Lütfiye Gündüz, 2013 yılında Nevşehir’de ortadan kaybolmuştu. 40 yaşında ki kadından 8 yıldır haber alınamamıştı. Araştırmalarını sürdüren Müge anlı, Lütfiye Gündüz’ün bu süre boyunca hiçbir şekilde devlet kaydında bir kayıt olmadığını söylemiş ve muhtemel cinayet olduğunu belirtmişti. Ayrıca Lütfiye Gündüz kaybının Nezen Germiyen cinayeti ile ilişkili olduğu düşünülmekte.

Lütfiye Gündüz Kaybı, Muhtemel Cinayeti, Müge Anlı 4 Çocuk Annesi
Lütfiye Gündüz Kaybı, Muhtemel Cinayeti, Müge Anlı 4 Çocuk Annesi

Lütfiye Gündüz olayında yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Müge Anlı’da kayıp olarak aranan Lütfiye Gündüz’ün arkadaşı Müberya Ceylan konuştu. Canlı yayında tüyler ürperten bir iddiada bulundu. Ceylan, olay günü kayıp kadının eski eşi Duran Özdemir’in kendi eşi ile birlikte bir yere gittiklerini söyleyerek şu açıklamada bulundu.

“Eşim ayakkabıları çamur içinde eve geldi. Yüzü sapsarıydı. O gece Lütfiye’yi öldürdüklerini düşünüyorum”

Müberya Ceylan

“O gece Lütfiye’yi öldürdüklerini düşünüyorum”

Müberya Ceylan, açıklamasının ardından korktuğu için sustuğunu dile getirdi. Duran Özdemir’in eski eşi Müberya Ceylan, “Bu saatten sonra susmayacağım” dedi. Lütfiye Gündüz’ün kaybolduğu güne ilişkin iddialarda bulunarak, o gece eşinin sabah 04.30 civarında, ayakkabıları çamur içinde ve yüzü sapsarı bir halde eve geldiğini belirterek, Lütfiye Gündüz’ün o gün öldürüldüğünü düşündüğünü söyledi.

Lütfiye Gündüz Müge Anlı
Lütfiye Gündüz

4 Çocuk Annesi Lütfiye Gündüz’e Ne Oldu? Nezen Germiyen Cinayeti ile Bağlantısı Ne?

40 Yaşında ki 4 çocuk annesi Lütfiye Gündüz’den 8 yıldır haber alınamamış ve yakınları Müge Anlı’ya başvurmuştu. Olay ile ilgili baş şüpheliler ise Lütfiye Gündüz’ün eski eşi Duran Özdemir ve onun arkadaşı Nurullah Koçyiğit’ti. İki şüphelinin talihsiz kadını para karşılığında başka erkeklerle birlikte olmaya zorladığı söylenmişti. Olay ile ilgili eski eşin bir arkadaşı ise kendisine Duran Özdemir’in “Mavi bir varile koydular. Sonra da Kızılırmak’a attılar” dediğini söylemişti.

Lütfiye Gündüz Kaybı ve Nezen Germiyen Cinayeti

Öte Yandan 2012 yılında evinden ayrılan ve 6 ay sonra cansız bedenine ulaşılan 14 yaşındaki Nezen Germiyen cinayetinin kayıp Lütfiye Gündüz dosyası ile bağlantılı olduğu ortaya çıktı.

Nezen Germiyen
Nezen Germiyen

Çarpıcı iddiayı, kayıp kadının sevgilisi olduğu iddia edilen 27 yaşındaki Nurullah Koçyiğit’in kız kardeşi Büşra Koçyiğit dile getirdi. İki konuda da Ahmet Taşkın’ın isminin geçmesi dikkat çekmişti.

Nezen Germiyen cinayeti ve kayıp Lütfiye Gündüz ile bağlantılı olan şüpheli Ahmet Taşkın’ın kendisine o dönem defalarca saldırıda bulunup tehditler savurduğunu açıklayan olay ile ilgili şunları söylemişti;

“Ahmet Taşkın, ‘Nezen’i ben öldürdüm. Onu öldürdüğüm gibi seni de öldüreceğim. Seni dağa kaçıracağım. Şu Lütfiye’yi bize verin’ dedi. Bana ağza alınmayacak sözlerde bulundu. Kafama silah dayadı. Okula giderken defalarca arabayı üzerime sürdü. Korktuğum için sustum.”

Büşra Koçyiğit

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et