Leyla Aydemir Cinayetinde Son Dakika Gelişmesi…!

7 Sanığa Ağırlaştırılmış Müebbet Hapis İstemi İle Dava Açıldı

Ağrı’da bayram ziyaretine gittiği dedesinin köyünde kaybolduktan 18 gün sonra cansız bedeni bulunan 4 yaşındaki Leyla Aydemir’in ölümüne ilişkin 7 kişi hakkında “kasten öldürme”den ağırlaştırılmış müebbet, “kişiyi hürriyetinden yoksun kılma”dan 14’er yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Leyla Aydemir Cinayeti

20 Eylül’de Yargılanacaklar…

Ağrı’da kaybolduktan 18 gün sonra cansız bedeni bulunan 4 yaşındaki Leyla Aydemir’in ölümüne ilişkin 7 kişi hakkında ağırlaştırılmış müebbet ve 14’er yıla kadar hapis cezası istemiyle hazırlanan iddianame mahkemece kabul edildi.Kent merkezinde yaşayan Nihat ve Şükran Aydemir çiftinin 15 Haziran 2018’de bayram ziyareti için gittikleri Bezirhane köyünde kaybolduktan 18 gün sonra cansız bedeni bulunan kızları Leyla Aydemir’in ölümüyle ilgili Ağrı Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma tamamlandı.

Hazırlanan iddianame, Ağrı 1. Ağır Ceza Mahkemesince kabul edildi.

Leyla Aydemir

İddianamede, baba Aydemir’in tutuklu bulunan kuzeni M.A.A’nın da aralarında olduğu 7 sanık hakkında “çocuğa ya da beden veya ruh bakımından kendisini savunamayacak durumda bulunan kişiye karşı kasten öldürme” suçundan ağırlaştırılmış müebbet, “iştirak halinde kişiyi hürriyetinden yoksun kılma” suçundan da 14’er yıla kadar hapis cezası verilmesi isteniyor. Sanıkların yargılanmasına 20 Eylül’de başlanacak.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et