Levent Karaduman Bulundu Mu?

Levent Karaduman Nerede? Levent Karaduman Bulundu Mu? Levent Karaduman Öldürüldü? Levent Karaduman Nasıl Kayboldu? Levent Karaduman kaybı Müge Anlı tarafından araştırılırken yeni gelişmelere yaşandı. Levent Karaduman 7 yıl önce Denizli’de ortadan kayboldu. Reklamcı olarak çalışan Levent Karaduman’ın telefon sinyallerini inceleyen emniyet sinyalin en son 4 Nisan 2013’te Aydın’ın Nazilli ilçesinden geldiğini keşfetti. Aile ise bu kayıptan Levent Karaduman’ın teyzesinin oğlu Ali Osman’ı sorumlu tutuyor.

Levent Karaduman Kaybı, Müge Anlı, Levent Karaduman Olayı
Levent Karaduman Kaybı, Müge Anlı, Levent Karaduman Olayı

39 yaşında ki Levent Karaduman 2013 yılında Denizli’de ortadan kayboldu. Evden işe gitmek için çıkan Levent Karaduman, Reklam ve Tabela işi yaptığı çarşıya gittikten sonra kayboldu. İş arkadaşı ve kuzeni olan Ali Osman ise Levent Karaduman’ın İstanbul’a kız arkadaşının yanına gittiğini söyledi. Ayrıca Levent Karaduman’ın kaybolmadan önce iş kurmak için babasından kalan evi sattığı öğrenildi. Telefon sinyali en son olarak Aydın’ın Nazilli ilçesinden gelen Levent Karaduman’ın telefonunu ise teyzesinin oğlu Ali Osman kullanmaya başladı. Levent Karaduman’ın hem iş arkadaşı hemde kuzeni olan Ali Osman isimli kişi daha sonra Levent Karaduman’ın aracını da sattı.

Levent Karaduman
Levent Karaduman

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan anne Mesude Karaduman, yıllar boyu yeğeni Ali Osman’ın kendilerini oyaladığını söyledi. Ali Osman’ın Levent Karaduman’ın eşyalarını bile alıp ona ulaştıracağını söyledi. Anne ayrıca Levent Karaduman’ın kaybından sonra babasının da vefat ettiğini ve telefonunda Ali Osman’ın “Yalan Makinesi” olarak kaydedildiğini de söyledi. Olay ile ilgili Müge Anlı ekibi Levent Karaduman’ın kaybı ile ilgili yakın bir arkadaşı ile konuştu. Yakın arkadaşı çarpıcı açıklamalarda bulunarak Ali Osman’ın ve Levent Karaduman’ın aralarının iyi olmadığını söyledi.

Levent Karaduman Kaybı
Levent Karaduman Kaybı

Ortak Arkadaş Konuştu

Levent Karaduman’ın kaybından sonra teyzesinin oğlu Ali Osman’ın aile ile görüşmediği öğrenilirken, anne Mesude Karaduman yeğeni ve kardeşine seslenerek artık bildikleri şeyleri söylemelerini istedi. Ali Osman ve Levent Karaduman’ın ortak arkadaşı konuşarak, Ali Osman’ın çok çelişkili tavırlar sergilediğini ifade ederek, Levent Karaduman’ın aracının da kaybından sonra satıldığını açıkladı. Ortak Arkadaş ayrıca Levent Karaduman’ın kaybından sonra Ali Osman’ın gittikleri yerde hesapları ödediğinin ve önceden pek parası olmadığını belirtti.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et