Lady Diana Cinayetinde 38 Yıl Sonra İtiraf Geldi!

Ölmek Üzere Olan Ajan İtiraf Etti!

80 yaşındaki emekli MI5 ajanı John Hopkins, Çarşamba günü Londra’daki hastaneden bir dizi şaşırtıcı itirafta bulundu. Hopkins, Prenses Diana dahil olmak üzere 23 suikast girişiminde bulunduğunu iddia etti.

Lady Diana Cinayetinde 38 Yıl Sonra İtiraf Geldi!

38 yıldır M15 için çalışan John Hopkins, Birleşik Krallık’ın iç güvenliğini tehdit ettiği düşünülen kişileri gizlice öldürmek için M15 için ajanların kullanıldığını söyledi.

“Bir Çok Suikast Yöntemini Biliyordu”

Hem makine mühendisi hem de mühimmat uzmanı olarak eğitilen John Hopkins, kimyasallar ve zehirler de dahil olmak üzere suikast yapmak için konvansiyonel yöntemler konusunda kapsamlı deneyime sahip olduğunu belirtti.

“Kurbanların çoğu politikacılar, aktivistler, gazeteciler ve sendika liderleriydi.”

80 yaşındaki İngiliz bir adam, “MI5 daha az dış denetime sahip” dediği bir dönemde, Haziran 1973 ile Aralık 1999 tarihleri arasında MI5 için cinayetle gerçekleştirdiğini isöyledi. İddia ettiği üzere, Hopkins, İngiltere çapında siyasi suikastlar gerçekleştidi. Kurbanların çoğu politikacılar, aktivistler, gazeteciler ve sendika liderleriydi.

“Lady Diana Tek Kadın Kurbanımdı”

Hopkins, kurbanlarının Prenses Diana gibi seçkin kişiler olduğunu da söyledi. İngiliz ajan Diana’nın tek kadın kurbanı olduğunu aynı zamanda kraliyet ailesinde öldürdüğü tek kişi olduğunu da itiraf etti.

“Kararsız Kaldım”

Prenses Diana’ya suikast için çok “kararsız” kaldığını, “Diana hayatının baharında ölmeyi hak etmeyen güzel, kibar bir kadındı”. Dedi. Ancak Hopkins’e göre, güzel prenses İngiltere tahtını riske atıyordu: “Kraliyetin çok fazla sırlarını biliyordu. Çok kin tutmuştu ve her şeyi halka anlatacaktı. Patronum onun ölmek zorunda olduğunu söyledi, doğrudan Prens Philip’den emir aldı ve bir kaza gibi göstermek zorundaydık. Daha önce bir kadını öldürmedim, ama emirlere uydum. Kraliçe ve ülkem için yaptım” dedi.

Kaynak: https://www.istiklal.com.tr/haber/olmek-uzere-olan-ajan-itiraf-etti-prenses-dianayi-ben-oldurdum/316476

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et