Kurban Eti İle 8 Köpeği Birden Zehirlediler…!

Biri Hamile 8 Köpeği Birden Zehirlediler…!

Ankara’da Vahşet… Ankara Ciğdem Mahallesinde 8 Köpek ve Bir Hamile Köpek Zehirli Et Verilmek Suretiyle Katledildiler. Anne köpek hayvan severlerin gözü önünde karnındaki yavruları ile beraber yaşamını yitirdi.

 

Ankara Çiğdem Mahallesinde Kurban bayramı sonrası muhtelemen kurban eti olduğu düşünülen etlerle birlikte 8 köpek ve bir hamile köpek zehirlendi. Zehirli etin etkisinin yüksek olduğu ve zehirli etten yiyen köpeklerin 5-6 dk içerisinde can çekişerek hayatlarını kaybettiği öğrenildi. Zehirlenen köpeklerin gözleri zehirden patlayarak burunlarından ve gözlerinden kan geldiği görüldü. Olay ile ilgili henüz bir soruşturma başlatılmadı.

Hamile Anne Köpeği de Zehirlediler…

Ankara Çiğdem Mahallesinde gerçekleşen vahşet olayında 8 köpeğin zehirlenmesi üzerine olay yerine gelen hayvan severler olayın şokunu atlatamadan bir şok yaşadılar olay yerinde olan bir hamile köpekte etten yiyerek karnındaki yavruları ile birlikte öldü.

Burunlarından ve Gözlerinden Kan Geldi…!

Muhtelemen kurban eti olduğu düşünülen zehirli et köpeklere verildikten sonra her biri başka yerlerde hayatını kaybetti. Olayda ölen köpeklerin gözlerinden ve burunlarından kan geldiği zehirllenen hamile köpeğin ise ağzında köpükler çıktığı gözlendi. Olay ile ilgili hiç bir yetkili henüz harekete geçmiş değil. Olay ile ilgili herhangi bir soruşturma şu an için yürütülmüyor. ve ulusal medyada yer almıyor.

Ankara Çiğdem Mahallesinden Olay ile İlgili Fotoğraflar…

Hepsinin isimleri vardı. Yıllardır o mahallede yaşıyorlardı…Hayvan severin attığı mesaj ise şöyle; Toprak, Bulut, Zarife, Ateş, Kıvırcık Kahve, Çorapli, beyaz, hamile anneye  8 köpek zehirlemisler hepsi öldü. Atlas da yok. Ortada ölü diri bulamadım,

 

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et