Koronavirüs’e Yakalananlar Ne Hissediyor?

Koronavirüs’e Yakalananlar Ne Hisseder? Koronavirüs’e Yakalananlar Ne Hissediyor?

Koronavirüs bir başka deyişle COVİD19, salgını tüm dünyaya yayılmış bir durumda ve Türkiye’de de bu korku herkesi derinden endişelendiriyor. Herkes koronavirüs’ün belirtilerini ezberlemiş durumda… Ateş, kuru öksürük, nefes darlığı, baş ağrısı, boğaz ağrısı ve halsizlik koronavirüs’ün belirtilerinden peki gerçekte koronavirüs’e yakalananlar ne hissediyor?

Koronavirüs'e yakalananlar ne hissediyor
Koronavirüs’e yakalananlar ne hissediyor

Koronavirüs ortaya çıktığından beri dünya genelinde yüz binlerce hasta bu hastalığa yakalandı ve atlattı. Kronik hastalığı olan ve belirli bir yaşın üstünde ki kişilerde ise maalesef ölümler gerçekleşti. Bu hastalığa İngiltere’de yakalanan 39 yaşında ki Tara Jane Langston ise Facebook üzerinden bir video ile ne hissettiklerini aktardı. Paylaştığı videoda konuşmakta zorluk çektiği, konuşmasının öksürükle bölündüğü anlar olan Tara Jane Langston’ın fena halde üşütmüş bir şekilde göründüğü ve nefes almak için büyük çaba gösterdiği görülüyor. 39 yaşında ki kadın kendini gerçekten çok kötü hissetttiğini söylerken, ciğerlerinde cam varmış gibi hissettiği ve nefes almak büyük bir zorluk çektiğini ifade ediyor. Genç kadın vücudunun bu virüsle savaş verdiğini söylüyor. Ayrıca koronavirüs’ü atlatan bir başka kişi ise 15 gün boyunca büyük zorluklar çektiğini salondan mutfağa yürüyecek gücü bile kendinde bulamadığını ifade ediyordu. O yüzden insanların sadece ateşinin yükseldiği ve öksürüğün olduğu durumlarda hastaneye koşmaması gerektiğide bir daha ortaya çıktı.

İşte Tara Jane Langston’un o Videosu…

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et