Koronavirüs Vaka Sayısında Şok Artış!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın açıkladığı 24 Ağustos günlük koronavirüs tablosuna göre son 24 saatte 1443 vaka tespit edildi. 18 yurttaş salgın nedeniyle yaşamını yitirdi.

Fahrettin Koca
Fahrettin Koca

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, güncel koronavirüs tablosunu açıkladı. Koca’nın açıkladığı tabloya göre koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirenlerin sayısı son 24 saatte 18 kişi artarak 6 bin 139’a yükseldi.

1443 Kişi Enfekte Oldu!

Bugün enfekte olanların sayısının 1. 443 olduğu Türkiye’de son 24 saatte 743 kişi de hastalğı atlattı. Fahrettin Koca yaptığı açıklamada hastalığı ağır atlatanların 800’e yaklaştığına dikkat çekti. Türkiye’de şu an da 796 ağır hasta bulunuyor.

96 Bin Test Yapıldı!

Fahrettin Koca yaptığı açıklamada, “Bugün yapılan yaklaşık 96 bin test sonucu 1.443 yeni hasta tespit edildi. Ağır hasta sayımız 800 civarında. Sağlık çalışanlarımız var gücüyle hastalarımızı iyileştirmeye çalışıyor. Hasta sayımızı düşürecek olan tedbirlerdir. Sonunda yenilen virüs olacak” dedi.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et