Koronavirüs Olduğu Halde Çiğ Köfte Sattı!

Ne yazık ki koronavirüs teşhisi konulan ve evlerinde karantinaya gönderilenler yerinde durmuyor. Türkiye genelinde yapılan kontollerde birçok kişinin evde olmadıkları ortaya çıkıyor. Son örnek ise Kırklareli’nde ortaya çıktı. Hemde Gıda Sektöründe… Kırklareli’nde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tanısı konulduğu için karantinada olması gereken çiğ köfteci dükkanda satış yaparken yakalandı.

Koronavirüs Teşhisi Konulan Çiğ Köfteci Dükkanını Açıp Satış Yaptı
Koronavirüs Teşhisi Konulan Çiğ Köfteci Dükkanını Açıp Satış Yaptı

Kırklareli’nde Balkan Caddesi’nde Kovid-19 tanısı konulan bir esnafın dükkanını açtığı ihbarını değerlendiren polis ve sağlık ekipleri bölgede araştırma yaptı. Ekipler, kontrollerde M.A’nın virüs tanısı sebebiyle izolasyonda bulunması gerektiğini tespit etti.

Koronavirüs Testi Pozitif Çıkmıştı!

M.A. evine götürülmek üzere ambulansa bindirildiği sırada, “Benim bir yerim ağrımıyor, ağrım sızım yok ki”, “Ateşim çıkmadı ki”, “Dükkana bir şeyler almaya geldim, eve gidecektim” sözlerini sarf etti. M.A’ya karantina tedbirlerine uymadığı gerekçesiyle 3 bin 150 lira ceza uygulandı.

Karantinaya Eve Gönderilenler Dışarıda Geziyor!

Yurdun birçok bölgesinde karantinaya evlerine gönderilen kişilerin, kontrol sırasında evde olmadıkları tespit edildi. Şanlıurfa’da yapılan denetimlerde koronavirüs geçiren 8 kişinin dışarıda olduğu tespit edildi.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et