Koronavirüs Nedeniyle TSK’da Hafta Sonu İzinleri İptal Edildi!

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ASELSAN’ı ziyaret ederek sonrasında gündeme ilişkin değerlendirmede bulundu. Hulusi Akar, Koronavirüs ile ilgili ise askerlerin hafta sonu izinlerine bir süre çıkamayacaklarını dile getirdi.

Hulusi Akar

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, konuşmasının bir bölümünde, son günlerin önemli konu başlıklarından biri olan yeni tip koronavirüs salgını karşısında alınan tedbirlere de değindi. Türk Silahlı Kuvvetleri olarak bu konuda ciddi tedbirleri aldıklarını ifade eden Akar, “Karargah ve birliklerimizde çeşitli korunma tedbirlerini hayata geçirdik. Yurt dışı temasları ile heyetlerimizin yurt dışına gidişlerine kısıtlama getirdik. Toplantı ve toplu faaliyetlerde de kısıtlamaya gittik. Okullar ve eğitim merkezlerindeki öğrenci ve kursiyerlerle birlikte askerlerimiz de belli bir süre hafta sonu izne çıkmayacak. Ayrıca TSK’da el sıkışmayı da bir süreliğine durdurduk.”şeklinde konuştu.

“Uzaktan Selamlaşma”

Akar ve TSK Komuta Kademesi daha sonra tesislerde gezerek faaliyetleri yerinde inceledi. Öte yandan Akar ve TSK Komuta Kademesi, ASELSAN’a ayrı makam araçları yerine özel bir minibüsle geldi. Akar araçtan inişinde kendisini karşılayan heyetle tokalaşmak yerine yeni tip kronavirüs karşı alınan tedbirler kapsamında uzaktan selamlaşmayı tercih etti

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et