Koronavirüs Nedeniyle Ölenlerin Sayısı 427’ye Yükseldi!

Çin’de koronavirüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 427’ye yükseldi. Koronavirüs taşıdığı tespit edilen kişi sayısı 20 bin 624’e yükseldi. İyileşerek taburcu olan kişi sayısı ise 666 olarak belirlendi.

Coronavirüs Ölümleri, Coronavirüs, Coronavirus, Çin, Wuhan
Coronavirüs Ölümleri, Coronavirüs, Coronavirus, Çin, Wuhan

YENİ İNŞA EDİLEN HASTANE KULLANIMA AÇILDI

Vuhan’da koronavirüs ile mücadele için 10 günde inşa edilen hastane kullanıma açıldı. Hastaları kabul etmeye başlayan Huoshenshan Hastanesi’nin, önümüzdeki günlerde virüsle mücadelenin merkezi haline geleceği belirtiliyor.

ÇİN’DEN ‘SAĞDUYU’ ÇAĞRISI

Çin, ülkeleri yeni koronavirüsü rasyonel ve sakin bir şekilde görme; bilime dayalı ve ölçülü tedbirler alma çağrısında bulundu. Çin Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Hua Chunying, düzenlediği basın toplantısında, “İnsanların sağlığına yüksek sorumluluk duygusu ile hareket eden Çin hükümeti, salgının patlak vermesinden sonra en kapsamlı ve sıkı önleme ve kontrol önlemlerini aldı ve bunların çoğu uluslararası sağlık tüzüklerinin gerektirdiğinden daha da fazlasıdır” ifadelerini kulandı.

TAYVAN’DAN SEYAHAT YASAĞI

Tayvan, koronavirüs için alınan önlemler kapsamında, geçtiğimiz 14 gün içerisinde Çin’in Hubey, Guangdong bölgeleri ve Wenzhou kentinde bulunmuş kişilerin ülkeye girişini yasakladı.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et