Koronavirüs Nedeniyle İntihar Etti!

Koronavirüs Nedeniyle Korku Yaşayan Hatun G. İntihar Etti!

Kütahya’da yaşayan Hatun G. koronavirüs korkusu nedeniyle intihar etti. Genç kadının daha önce de kendisini odasına kilitleyip, ilaç içerek intihara kalkıştığı öğrenildi. Fakat Hatun G., tedavisinin dün gece evinin penceresinden atlayarak intihar etti.

Koronavirüs Nedeniyle İntihar Etti, Hatun G., Kütahya
Koronavirüs Nedeniyle İntihar Etti, Hatun G., Kütahya

Kütahya’da yaşayan Hatun G., 25 Mart’ta koronavirüs korkusu nedeniyle kendisini odasına kilitleyip, ilaç içerek intihara kalkışmıştı. Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Evliye Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan genç kadın midesi yıkanarak evine gönderilmişti.

Koronavirüs Haberleri Psikolojimi Bozdu!

Hatun G., ifadesinde koronavirüs haberlerinin psikolojini bozduğunu, virüsün kendisine ve ailesine bulaşmasından endişe ettiğini söyledi. Hatun G., “Ne yaptığımı hatırlamıyorum, koronavirüs haberleri psikolojimi bozdu” diye ifade vermişti.

Dün Gece Evinin Penceresinden Atlayarak İntihar Etti!

Tedavisinin ardından evine taburcu edilen Hatun G., dün gece yarısı odasının penceresinden aşağı atladı. Çevredekilerin ihbarıyla gelen sağlık ekiplerince ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Hatun G., doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Hatun G.’nin cansız bedeni, hastanenin morguna kaldırıldı.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et